Most vasárnap már több vagy kevesebb szavazatot kapna a Fidesz?
Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 03:37
A kérdező szavazást indított:
Kevesebbet
Többet
Ugyanannyit
53 szavazat
1/13 anonim válasza:
Miért kapna kevesebbet? Nem csak itt van infláció, világjelenség. És nem csak a háború miatt.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Már voltak bejelentett megszorító intézkedések.
2022. jún. 7. 04:16
3/13 anonim válasza:
2022. április 3-án volt a legutolsó országgyűlési választás, amelyet érvényesnek is ismertek el abban járatos emberek. 2026-ig a lőtéri kutyát nem fogja érdekelni, hogy adott napon hányan és kire szavaznának ebben az országban!
Teljesen értelmetlen ilyen "kérdéseket" beküldeni!
4/13 anonim válasza:
Én végül nem szavaztam rájuk, sőt senkire nem szavaztam, de most borzalmas csalódás, ahogy ehhez a ruszki-ukrán helyzethez állnak.
Választásoknál még játszották a nagy jóságos, határon segítő ultratoleráns segítőket, most meg.....balfsz banda.
5/13 anonim válasza:
Nem 2/3aduk, nem 4/5ödük, hanem 9/10edük lenne
7/13 anonim válasza:
#4. "de most borzalmas csalódás, ahogy ehhez a ruszki-ukrán helyzethez állnak.
Választásoknál még játszották a nagy jóságos, határon segítő ultratoleráns segítőket, most meg.....balfsz banda."
Ez érdekes, fejtsd ki kérlek!
8/13 anonim válasza:
Az alapján, amit művelt az ellenzék a választás után, szerintem fele annyian sem szavaznának most rájuk. Tuti elsöprő Fidesz győzelem lenne megint.
9/13 anonim válasza:
Ma már a csecsemőtől az aggastyánig, mindenki rájuk szavazna. Még a Veszett Pulikutya kölykének a testvérének a lányának a húgának a fiai is.
10/13 anonim válasza:
Szám szerint nem hiszem hogy többet de aránylag többet, mert én, ellenzékiként hogy a mai ellenzékre a büdös életben többet nem, szavazok az tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!