Van olyan rajtam kívül, aki nehéz helyzetben van a politikai véleménye miatt a családjában?
#15. "mert nem tartja be a szabályokat amiket vállalt"
Természetesen szó nincs ilyenről. Az EU úgy gondolja, hogy bármikor változtathat a szabályokon, utána pedig számonkérheti azokat mindenkin. Ha meg a magyarok azt mondják, hogy ilyet nem játszunk, még ők vannak megsértődve.
#16. Látjuk, igen. Végtelenül primitív a tag ráadásul, persze az ő szemszögéből ő a felvilágosult ellenzéki. :)
Amúgy ilyenek, hogy "helirogán, a fideszfülbevalós ribi aki egy köztársaság nélküli országba köztársasági elnök, lölöke, emigráns tiborcka, pelusráhel" akkor is fröcsögnek a habzó szájukból, ha vitapartnerük ki sem ejti Soros nevét. De ez ám nem agyhalál, hogy helirogán, ami még egy Hócipő magazinban is vérciki lenne, áá, dehogy. Még a csuti csüngőhasú kertitörpét hiányoltam ebből a repertoárból, az még olyan művelt, totálnembüdösproli balos duma. :)
"Természetesen szó nincs ilyenről. Az EU úgy gondolja, hogy bármikor változtathat a szabályokon, utána pedig számonkérheti azokat mindenkin. Ha meg a magyarok azt mondják, hogy ilyet nem játszunk, még ők vannak megsértődve."
pedig doktor che katalin fényesre nyalná a seggüket
nem még itt vétózgatna
zongoralábába kapaszkodva vinné a 800 ezer dk bubukát dobrev klárai
de nem! ezeknek az ÓRBÁÁÁN kell
Kérdező, megértem a helyzeted. Nekem is van egy vérfideszes ismerősöm, és akárhányszor egy légtérbe kerülünk, mindig előadja az estimesét. Nem is azzal van a bajom, hogy fideszes (mert legyen, ha az nyugtatja a lelkét), de hogy más beszédtémája nincs és gyakorlatilag ellentmondást nem tűrően isteníti a fideszt és köpköd mindenki másra, azt egyre nehezebben tudom tolerálni. Mindezt úgy, hogy engem különösebben nem érdekelnek ezek a dolgok, amit hallok a híradókban (mindkét oldalit nézem), annyira vagyok képben, és nem is akarok ilyenekről vitázni senkivel, mert úgyis hazudnak mindkét oldalon és képtelenség kiszűrni.
Annyit viszont el tudok mondani, hogy nem vagyok megelégedve a mostani vezetéssel, és valószínűleg a másikkal sem lennék, mert mindegyiknek az a célja, hogy kifelé minél jobb arcukat mutassák, közben meg minél többet lopnak, és én a képmutatást elvből elítélem.
#25, akkor abban a pillanatban otthagynám a francba. A te történetedben annyi a különbség, hogy rokonokról van szó. Ha nem akarsz velük fölöslegesen összeveszni, akkor hagyd a franca a politizálást. Ők nem vevők a másik oldali véleményre (ha igaz, ha nem), ezt neked el kell fogadnod, ha nem akarsz velük haragban lenni. Nem ér annyit a politikai beállítottságod.
Az, meg hogy ők bunkók, legyen az ő bajuk.
Én ugyanezt ( kissé más felállásban) végigcsináltam évekig.... aztán egy napon eldöntöttem,hogy nem szólok bele, magamban jót nevettem az illetőkön, aztán ennyi.
Neked is javaslom..
Mondjuk utána az volt vicces, hogy egy ideig azt kérdezték, hogy mi van, nincs véleményem, vagy miért nem szólok?? 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!