Van olyan rajtam kívül, aki nehéz helyzetben van a politikai véleménye miatt a családjában?
HŰŰJE FIDE$$-ESEK csak annyit kellene tenni, hogy megszavazzuk a kijelölt messiást, és instant svájci jólét lenne
de NEEEM nektek az ÓÓÓÓRBÁN kell
"független sajtót, ami pl. a hvg" 🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣
Gratulálok, a nap vicce díjat megnyerted.
#10. "így annyit tudtam kinyögni hogy ezt mondhatjatok komolyan...ti okos emberek vagytok."
Amikor a ballib találkozik a sajátjától eltérő véleményekkel is. Klasszikus. :D
"Erre-de háborút sem akarunk...egy új kormány viszont haborúba vezetné az orszagot...
Nem mentem bele inkább ilyenekbe hogy nato és eu tagságban nem indítható eleve támadó hadművelet stb"
Hű, hát pedig erre biztosan nem tudtak volna ezek a buta fideszesek mit mondani. Tudod, MZP szavaiban sem az hordozta a veszélyt, hogy mi bárkit is meg akarnánk támadni, tudod háborúba úgy is lehet ám keveredni, hogy te vagy a megtámadott fél. MZP elképzeléseiből következhetett volna az is, hogy ha Zelenszkij úgy kívánja, akkor mi is szállítunk fegyvereket Ukrajnának. Például ez az, amit mi semmiképp sem szeretnénk.
Ja, és most nehogy nekem azzal gyere, hogy egy NATO-tagállamot úgysem érhet támadás, hiszen mindenki a segítségére siet, mert nem tudjuk, hogy nézne ki a gyakorlatban, ha minket megtámadna mondjuk Ukrajna, akik jelenleg is nyíltan fenyegetnek minket. Simán benne van a pakliban, hogy a nyugati felfogás szerint a magyarokat nyugodtan lehet veszni hagyni, még ha egy ilyen eset után a NATO-nak többé semmi értelme nem marad.
"ez a fidesz igazi gonoszsaga és kartékony mivoltának a kézzelfoghatósaga.
Hogy nem eleg neki a pénz és hatalom...az ország lakóinak radikális megosztása. Még a csaladokba a vérsegi kötelékbe is beférkőzik és ott is ellentétet és gyűlölelet próbál szítani."
Amúgy vérlázító, hogy te a rokonaidra is csak mint valami megvezetett idióták gyülekezetére tudsz tekinteni, ha nem az agyhalott ballib mantrát hallod tőlük vissza. Nekem az áprilisi választás épp azt mutatta meg, hogy annyi debilitásig agymosott idióta sehol nincs az országban, mint Budapesten, ahol a 444-szintű propaganda annyi Orbán-gyűlöletet pakolt az emberekbe szívlapáttal, hogy egy Hajnal "közgazdász" Miklóst is meg tudnak választani például Fürjes helyett. Arról nem beszélve, hogy ha jól értem a fenti mesét, a rokonaid egy qrva szót nem szóltak, amíg te el nem kezdted az ő nézeteiket gyalázni, te egészen addig nem is tudtad, hogy ők fideszesek, mert ez már csak így megy. Ők jellemzően soha nem tolják az arcodba, hogy mit gondolnak politikai kérdésekben, ilyet az esetek túlnyomó többségében csakis a balok engednek meg maguknak. Aztán meg még te vagy kiadva, hogy a szemét Fidesz ellened fordította a családodat, pedig hát nyilván a vak is látja, hogy te vagy ott az egyetlen normális ember és mindenki más megy szembe az autópályán. :DDD Szánalom.
NE is mond!
Nekem is van egy kis fidesznyik pincsi unokaöcsém, mikor szóba kerül völner, kósa, helirogán, a fideszfülbevalós ribi aki egy köztársaság nélküli országba köztársasági elnök, lölöke, emigráns tiborcka, pelusráhel meg hasonló nemzeti okádékok egyből fidesz módba kapcsol és sorosozik meg azon hisztizik az eu csatlakozást levezénylő orbánt "büntetik" mert nem tartja be a szabályokat amiket vállalt és ezért persze az eu a hülye nem is a csuti.
Szóval nyugodj meg, nem te vagy egyedül far buta aki a család terhére van, első lépés hogy ezt belátod, innen már csak egy lépés hogy elkezdj gondolkodni, ha ez sikerül már nem lehetsz fideszjugend tag, és az állami propagandát se copod be hogy a hanyatló nyugaton majd éhen halnak mert nem komcsi hatósági áras a csirkefertő.
Remélem feltűnt hogy aki a takony csutit rühelli az se nem liberális, se nem baloldali, simán csak okádnia kell egy tolvaj diktátortól.
Tudom, ez neked bonyolult hiszen csak az megy a propagandából van a fidesz meg mindenki más, ilyen 0-1 rendszerben meg nem tudsz 2? 3? 4? ig számolni kis propagandadroidka :)
"Nekem is van egy kis fidesznyik pincsi unokaöcsém, mikor szóba kerül völner, kósa, helirogán, a fideszfülbevalós ribi aki egy köztársaság nélküli országba köztársasági elnök, lölöke, emigráns tiborcka, pelusráhel meg hasonló nemzeti okádékok "
amúgy bírom amikor az ilyen DK-sok akik üvöltve fakadnak sírva, hogyha 10 fölött kell számolni, és elkezdenek milliárdokkal dobálózni
az egy szem szuvas fogukkal üvöltik, hogy LÓÓÓÓPNAAAK
"munk veronika soha nem hazudik, csak amikor állít valamit"
Ha ez igaz lenne, akkor a telex lenne tele elbukott sajtóperekkel és nem pl. az origo.
Téged simán a valóság cáfol.
"neked nem tűnt még fel, hogy a független objektív sajtó azaz FOS soha nem állít semmit, csak és kizárólag véleménycikkeket közöl?"
Akkor nem olvasná őket senki. Ez a trükk, te zseni. :DD
Az emberek a HÍRoldalt HÍREK miatt olvassák, ha nincsenek hírek, akkor nem olvassák, mivel az alapvető cél, a tájékozódást nem segíti elő.
Egyébként simán hazudsz. A főoldal tele van hírekkel és nem véleménycikkekkel.
"ha nem így van, akkor pedig rögtön jön is a cikk "valótalul állítottuk" bekezdéssel"
Ilyet neked kéne írnod, pl. a kommented után.
Amúgy ez szintén nem értem, szóval az a bajod, hogy ha kiderül, hogy valamit rosszul írnak, akkor arról szólnak és nem hazudnak róla gerinctelenül, ahogy a fidesz? IGen, hát ez tényleg hatalmas probléma. :DDD
Mellesleg hány éves vagy? Ilyen logikával 10-nél nemigen lehetsz több.
"közben persze dörgölőztök az apró antal unokájának lábához, akiről a "jobboldali" magyar hang egy rossz szót nem mer írni"
Uhh, micsoda érv, előveszik a rokonokat.
Az ne zavarjon, hogy a fidesz ex-mszmp-sekkel van tele. Nekik nem csak a rokonaik voltak azok, hanem ők maguk is azok.
"ennyire jobboldaliak"
Amúgy igen, jobboldaliak. Egy jobboldali ember nem kezd el valakit a családja miatt támadni, mivel ez érvelési hiba.
"Politikai kérdésekben csakis a ballibek lehetnek akkora elmebetegek, hogy tényként kezelik a saját delíriumaikat."
Ha nem tény lenne, amit leírnak, akkor perelhetők.
Akkor pereld be őket, ha igazad van, akkor életed végéig gazdag leszel és nem kell majd dolgoznod.
Bizonyítsd, vagy ismerd be, hogy gerinctelen szar vagy, aki hazudozik. :)
A te döntésed. :)
"Felnevettem, köszi"
Szívesen. Sokan felnevettek azon is, amikor valaki elmondta, hogy a Föld bizony nem lapos.
Azon a szellemi szinten vagy te is. :D
"Azok bizony ezt nem jelentik, látványosan nem vagy tisztában a sajtóperek lényegével, légyszi inkább te kussolj el!"
Uhh, micsoda érv. :DDDD
Valaki már felsőbe jár és keménynek hiszi magát.
De, a sajtóperek elég jól bemutatják, hogy egy oldalnak a hírei mindenféle forrás elemzés nélkül mennyire lehet adni.
Mivel nyilván előfordulhat, hogy valamit pont abban a cikkben valólatlanul állítanak, viszont ez csak akkor derül ki, ha utánanéz az ember a forrásoknak.
Viszont ha alapból olyan oldalt néz, ahol alacsony a az elbukott sajtóperek száma, akkor bizony az ott található hírek összességében jobban fedik a valóságot.
Így, aki a fasiszta propaganda oldalak irányából fogalmaz meg kritikát, ahogy a kérdező, amik orrba-szájba bukják a sajtópereket, bizony jó eséllyel hazugságok.
"Persze, a balok majd még azt is megmondják, hogy hogy kell jobboldalinak lenni, azért van ám pofa"
Nem vagyok baloldali, de szép próbálkozás.
Nem, nem nekem kell megmondani. Le van írva tényszerűen, hogy egy baloldali és egy jobboldali hogy viselkedik, ahogy le van írva a centrum és a harmadikutas oldal is.
A fidesz pedig ezeknek megfelelően harmadikutas fasiszta párt.
"amíg azon a térfélen a Telex és a 444 a legolvasottabb portál"
Nincs olyan, hogy azon a térfélen, mivel független lapokról beszélsz.
Ha nem függetlenek, akkor meg tudod mondani, hgoy melyik párt szekerét tolják. Segítek, olyan párt nincs ,hogy ellenzék.
Mondok baloldali lapot. A nyugati fény ilyen, ugyanolyan rakás szar, mint az origo.
"Asszem itt a klasszikus felosztáson való lamentálásba kezdtél bele"
Pont, hogy nem, a klasszikusban csak jobb- és baloldal van, nem különböztetjük meg a harmadikutas és centrum pártokat.
"Ma a Fideszt és a Mi Hazánkat tekintjük jobboldali pártoknak Magyarországon, a többi meg nem az."
Azért mert elmebeteg vagy, még nem lesznek jobboldali pártok.
Ma a jobboldali ideológiának egyértelműen két párt felel meg, a jobbik és a mihazánk.
A jobbik egy mérsékelt jobboldali párt, a mihazánk pedig egy szélsőjobboldali, náci párt.
A fidesz egy harmadikutas fasiszta párt.
Hogy mondjak más pártokat még, Momentum centrum, és a maradék baloldali.
"kár, hogy azt a 1%-ot, ami nem 1% de mindegy imádjátok betegesen ájulásig ismételgetni"
Bizonyítsd.
A 444, telex és hvg 2021-ben összesen 3 sajtópert bukott el. Az állításod az, hogy 365 nap alatt, ez a három oldal együtt nem tudott 300 cikket közölni? Mivel csak akkor lesz 1% feletti az elbukott sajtó perek aránya.
Ha midnegyik portál naponta csak 1 cikket közöl, már akkor kiderült, hogy hazudtál. :DDD
"Gratulálok, a nap vicce díjat megnyerted."
Gratulálok, a nap érve díjat megnyerted. :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!