Mi az oka, hogy az emberek megváltoztak és a politika gonosszá tett néhány embert?
Figyelt kérdés
Sok gyerekkori ismerősöm, osztálytársam, jóbarátom, aki 10-15 éve egy kedves jólelkü ember volt, most egy nagyképű , arrogáns, barátságtalan , rideg emberré vált a Fidesz hatására, és nem lett mindegyikük gazdagabb anyagilag, én 40 évesen ugyanaz vagyok mint 25 évesen , mégis mitől változik meg valaki egy politikai rendszer miatt? Persze 1-2 volt aki másképp változott meg....megbolondult, drogos vagy alkesz lett. Ez emberi gyengeség? Vagy hipnózis?2022. jún. 6. 16:25
1/8 anonim válasza:
Sok gyerekkori ismerősöm, osztálytársam, jóbarátom, aki 10-15 éve egy kedves jólelkü ember volt, most egy nagyképű , arrogáns, barátságtalan , rideg emberré vált a az ellenzéki uszítás hatására, és nem lett mindegyikük gazdagabb anyagilag, én 40 évesen ugyanaz vagyok mint 25 évesen , mégis mitől változik meg valaki egy politikai rendszer miatt? Persze 1-2 volt aki másképp változott meg....megbolondult, drogos vagy alkesz lett. Ez emberi gyengeség? Vagy hipnózis?
2/8 anonim válasza:
Miből gondolod,hogy a politika miatt változtak meg?
3/8 A kérdező kommentje:
Mert mind a Fideszt isteníti.
2022. jún. 6. 16:31
4/8 anonim válasza:
#2 semmiből nem gondolja, csak kellett valami újabb Fidesz fóbiás kérdést gyártani a kategóriába.
5/8 anonim válasza:
Inkább az van, hogy kihozta belölük az igazi természetüket.
6/8 A kérdező kommentje:
Ez nem fóbia, ez a valóság, megosztják az embereket, egymás ellen fordítják. ,,Oszd meg és uralkodj!" szerintem régi trükk ez.....
2022. jún. 6. 16:42
7/8 anonim válasza:
Sajnos én is észrevettem. A kormánypárt retorikája a gyűlöletre épít, gondolj bele, 12 éve folyamatosan valami ellen "harcolnak" és uszítanak. Ezt harsogja a százmilliárdokból pénzelt propaganda is. Ha valamit sokat ismételnek, az rögzül az arra vevő embereknél, így működik az agymosás.
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos. És úgy látom sok ilyen van, aki nem az meg elmenekült, s nem sok olyan van köztünk külföldön élő Magyarok között aki haza menne....Én szeretnék hazamenni, mert imádom a hazámat ahogy egy gyermek az anyját, de teljesen reménytelen, hogy ez a 12 éve tartó rémálom véget érjen egyszer.
2022. jún. 7. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!