Nem unjátok még a hazudozást fideszesek? Ki a jo csuda mondta nektek h megváltozott emberek akarnak bemenni az ovodába és nem átalakíto műtéteket akarják népszerűsíteni?Ki mondta?
Ebben az a vicc hogy a fidesz reklámjában szépen elmagyagyarázzak a kisgyereknek hogy miről van szó.
Soha se látna ilyet senki, de a fidesz bemutatja.
Akkor ők népszerűsítik nem? Agyhalottak.
Ezek az agymosottak nem unják sőt tapsikolnak is hogy milyen okos a vitya XD
Ki a fsz foglalkozik amúgy ezzel a baromsággal?Most komolyan...
Két fiam van, két különböző iskolába járnak. A kormányon kívül senki sem ajánlgatta még nekik a nemátalakító mütetétet, úgyhogy köszönjük szépen nekik, hogy a 11 évesem erről kérdezget.
Én bizonytalan szavazó voltam, de a homofób hazugzágok miatt már tudom mit nem akarok.
Kérdező
Számtalan példát mutattak már nektek. Csak nem fogadjátok el, letagadjátok.
Ettől még el tudod dönteni, hogy akarsz-e ilyesmit valaha is engedni vagy sem.
Attól mert úgy hiszed senki nem akarna halottakból enni, még gondolom egyetértési azzal, hogy van törvényünk ami ezt tiltja.
Egyszerű eldöntendő kérdések lesznek a népszavazáson. Egy óvodás is tud válaszolni a kérdésekre, neked sem kellene hogy gondot okozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!