Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem unjátok még a hazudozást...

Nem unjátok még a hazudozást fideszesek? Ki a jo csuda mondta nektek h megváltozott emberek akarnak bemenni az ovodába és nem átalakíto műtéteket akarják népszerűsíteni?Ki mondta?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 1. 14:53
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
mutasatok már egy olyan felvételt nyugaton ahol ezek az emberek űlnnek az ovodások elött és népszerűsítika nem átalakítást,ha tudtok linkelni akkor elhiszem
2022. ápr. 1. 14:55
 2/29 anonim ***** válasza:
76%
Ki hát orbán ezt találta ki
2022. ápr. 1. 14:55
 3/29 anonim ***** válasza:
68%
De hát az Orbán meg monta!!!
2022. ápr. 1. 14:56
 4/29 anonim ***** válasza:
79%
nem átalakító műtét mit csinál ha nem alakít át? teljesen össze vagyok zavarodva
2022. ápr. 1. 14:56
 5/29 anonim ***** válasza:
84%

Ebben az a vicc hogy a fidesz reklámjában szépen elmagyagyarázzak a kisgyereknek hogy miről van szó.

Soha se látna ilyet senki, de a fidesz bemutatja.

Akkor ők népszerűsítik nem? Agyhalottak.

2022. ápr. 1. 14:59
 6/29 anonim ***** válasza:
64%
Számukra amit a fidesz mond, az nem lehet hazugság, hanem az a szent igazság. Ha Orbán azt mondaná, hogy a só édes, onnantól kezdve nekik a só édes és kész, aki mást mond, hazudik.
 7/29 anonim ***** válasza:
62%

Ezek az agymosottak nem unják sőt tapsikolnak is hogy milyen okos a vitya XD

Ki a fsz foglalkozik amúgy ezzel a baromsággal?Most komolyan...

8/29 anonim ***** válasza:
67%

Két fiam van, két különböző iskolába járnak. A kormányon kívül senki sem ajánlgatta még nekik a nemátalakító mütetétet, úgyhogy köszönjük szépen nekik, hogy a 11 évesem erről kérdezget.

Én bizonytalan szavazó voltam, de a homofób hazugzágok miatt már tudom mit nem akarok.

2022. ápr. 1. 15:04
 9/29 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 1. 15:05
 10/29 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező

Számtalan példát mutattak már nektek. Csak nem fogadjátok el, letagadjátok.

Ettől még el tudod dönteni, hogy akarsz-e ilyesmit valaha is engedni vagy sem.

Attól mert úgy hiszed senki nem akarna halottakból enni, még gondolom egyetértési azzal, hogy van törvényünk ami ezt tiltja.

Egyszerű eldöntendő kérdések lesznek a népszavazáson. Egy óvodás is tud válaszolni a kérdésekre, neked sem kellene hogy gondot okozzon.

2022. ápr. 1. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!