Az LMBTQ csak egy betűszó vagy politikai mozgalom?
Egyre többször hallom azt az állítást, hogy ez csak egy betűszó, amivel lényegében azt próbálják állítani az LMBTQ-támogatók, hogy ártalmatlan dolog az egész, és nincs mögötte ideológia.
Itt Toroczkai elég jól elmondja, hogy ez miért politikai mozgalom:
https://www.youtube.com/watch?v=Dmhp2MM3lCY
Szerintem a melegeházasság, újfajta családfelfogás (szirvárványcsalád), társadalmi szerepek, végtelen számú nemek és nemmi identitások, oda-vissza nyakatekert szexualitások megalkotása mind-mind politikai, ideológiai célok.
Ti mit gondoltok?
"nem akarják óvodákban, iskolákban hirdetni a propagandistáik, stb."
Hazudni nem bűn?!
Konkrétan melyik óvodában akartak, gyerekeknek melegpropagandát, és nemváltó propagandát tartani, pláne hol tartottak, és mikor? Írjál már hiteles forrást is!
"De nem olyan nyomulós: nem zárják le miatta a várost"
Igen, mert nekik mindent szabad. Az LMBTQ+-osoknak meg még négy fal között se nézik jó szemmel. Sok családból tagadtak már ki homoszexuális gyereket.
De megjegyzem, hogyha törvényben tiltanák, a házasságon kívüli szexet, ill. hogy utcán kézen fogva sétáljanak, nyilvánosan csókolózzanak, stb. (mert ugye egy homoszexuális párnál ez is közfelháborodást kelt, míg egy heteroszexuális tininél, akik garantáltan nem házasodtak még össze, jelenleg elfogadott), akkor megnézném a heteroszexuálisokat, hogy milyen tüntetéseket, utcai zavargásokat csinálnának, és nem csak egy évben egyszer egy-két utcában, hanem hatalmas zavargások lennének, és garantáltan nem csak békések.
Mint ahogy akkor is, ha az iszlám vallást akarnák keresztényekre és ateistákra kényszeríteni.
Szóval semmi különbség. A heteroszexuálisok azért nem tüntetnek, mert nincs miért társadalmilag ők vannak többségben, és ezt a jogukat senki nem veszélyezteti, ezt a jogukat az LMBTQ+-os emberek egyike se akarja tőlük elvenni.
"Bírom, mikor ateisták hivatkoznak Istenre..."
Igen, ezt én is bírom. Rendszerint akkor szokott ez előfordulni, amikor szembesítik a naaaaagy kereszténykedőket, hogy mennyire következetlen kis álszentek, és milyen ellentmondásosak, mindezt Istenre hivatkozva.
Ez semmiben se különb annál, mintha lenne egy aszexuális párt, amelyiknek az lenne a célja, hogy betiltsák a szexet és a szaporodást (házasságon belül is, kívül is nemtől függetlenül) és mindenkit kötelezően ivartalanítani kellene, valahogy nyernének 2/3-dal, és alkotmányba is teszik, csak hát pont a pártalapító a világ bikája, aki nem hajlandó magát ivartalaníttatni, és szexel orrba-szájba.
Ez ugyanilyen álszent lenne, és sírva röhögős, szánalmasan nevetséges lenne, hogy mennyire kis sunyi kis hiteltelen görény az a bizonyos nagyszájú. És ha hőbörögne, hogy bírja, amikor a heterók gúnyolodnak az aszexuális párt értékrendjén... Na akkor annál jobban röhögnék.
A keresztényekkel is ez a helyzet: nem másokkal kell betartatni a saját értékrendet, hanem magatokkal, de nem csak mazsolázgatva, hogy mi tetszik, meg így kiforgatva, úgy kiforgatva, hanem egyenesen és mindet!
ma 14:12 Talán kicsit rosszul idéztem, és ezért volt félreérthető. Itt az egész, amiből idéztem, és amire reagáltam - az első, idézőjeles az én sorom, a következő két sor, valaki válasza, amiből talán félreérthetően idéztem.
""több "propagandát" látok házasságon kívüli szex témájában, mint LMBTQ-ban"
Én se azt mondtam, hogy kevesebb. De nem olyan nyomulós: nem zárják le miatta a várost, nem akarják óvodákban, iskolákban hirdetni a propagandistáik, stb."
Természetesen azért tettem fel a kérdést, mert nem tudok ilyen óvodáról, ez csak egy riogatás, amivel a templomokban és a nagykeresztény pártokban fröcsögnek.
Olyan ez az egész téma, mint a kitiltási botrány idején a netadó.
Folyamatos terelés a valódi problémákról.
Az infláció, a munkaerőhiány, az oktatás, az eü, az elvándorlás, ezek miért nem fontosak? Miért csak a gyilkos lmbtq ennek a nyomorult országnak a legnagyobb problémája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!