Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ csak egy betűszó...

Az LMBTQ csak egy betűszó vagy politikai mozgalom?

Figyelt kérdés

Egyre többször hallom azt az állítást, hogy ez csak egy betűszó, amivel lényegében azt próbálják állítani az LMBTQ-támogatók, hogy ártalmatlan dolog az egész, és nincs mögötte ideológia.

Itt Toroczkai elég jól elmondja, hogy ez miért politikai mozgalom:

https://www.youtube.com/watch?v=Dmhp2MM3lCY

Szerintem a melegeházasság, újfajta családfelfogás (szirvárványcsalád), társadalmi szerepek, végtelen számú nemek és nemmi identitások, oda-vissza nyakatekert szexualitások megalkotása mind-mind politikai, ideológiai célok.

Ti mit gondoltok?

2022. jún. 6. 06:05
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/153 anonim ***** válasza:
8%

De te állítottad, hogy ha bármilyen szempontból megváltozik a szexuális élet, akkor kimúlik a szülői ösztön... szerintem pedig egy melegbe is átörökölődnek a szülői ösztönök.... méghozzá úgy, hogy mondjuk a szülei is úgy nevelték..

Én például teljes családban nőttem fel, olyan családban, ahol mondjuk nagyszülők is velünk éltek, és gyakran volt, hogy anyám kiment a munkahelyére már mint sok gyerekes dolgozónőt ki kísérte őt a buszhoz, és puszival búcsúzott tőle... Vagyis ha egy meleg ilyen szerető erősen kötődő családban nevelkedik, és mondjuk csak a szexuális orientációja miatt tér el a testvéreitől, szüleitől, nagyszüleitől, akkor ettől függetlenül ő is érezhet szülői vágyakat... amitől lehet, hogy ha azzal megelégszik, akkor nagybácsi/nagynéni szereppel megelégedve időnkénti babysitterkedéssel felügyeli az unokaöccseit és unokahúgait, de lehet, hogy ő is szülői babérokra tör...

Pl nem tudhatod, hogy ma egy melegnek lehet olyan módszere, hogy tegyük fel megismerkedik összebarátkozik egy leszbikus párral, és úgy döntenek, hogy kezdő tőkéjükből, építenek egy nagy ikerházat, és mivel eldöntötték, hogy a mondjuk egyedülálló meleg férfitól szeretnének gyereket, ezért mondjuk egy magánkórházban összehozzák a gyereket, és már csak annyit látsz, hogy két nő gyereket nevel, és mondjuk a két nő gyereke vagy gyerekei, gyakrabban megy/mennek át az ikerház másik felébe, ahol a meleg férfi lakik...De gondolom nem fogsz becsengetni, hogy megkérdezd tőlük, hogy jött össze a gyerek, meg hogy a két nőt milyen jellegű kapcsolat köti össze, vagy hogy miért így építkeztek?

2022. jún. 9. 14:53
 152/153 anonim ***** válasza:
56%
#150 megbízható forrásból, objektív leírás mondjuk jó lett volna. Vagy reprezentatív kutatás, reprezentatív véleménykutatás, bármi, aminek a szavára lehet egy kicsit is adni. Mert ennyi erővel indítok egy blogot, leírom a nagyon szélsőséges véleményem, és belinkelem neked. Az jó lesz? Az szerinted elfogadható? Mert szerintem nem.
2022. jún. 9. 14:54
 153/153 anonim ***** válasza:

"te állítottad, hogy ha bármilyen szempontból megváltozik a szexuális élet, akkor kimúlik a szülői ösztön..."

Nem, én ilyet nem állítottam.

"Pl nem tudhatod, hogy ma egy melegnek lehet olyan módszere, hogy tegyük fel megismerkedik összebarátkozik egy leszbikus párral, és ...

...De gondolom nem fogsz becsengetni, hogy megkérdezd tőlük..."

Tényeg nem tudhatom, tényleg nem fogok becsengetni.

És???

2022. jún. 9. 15:25
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!