Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ csak egy betűszó...

Az LMBTQ csak egy betűszó vagy politikai mozgalom?

Figyelt kérdés

Egyre többször hallom azt az állítást, hogy ez csak egy betűszó, amivel lényegében azt próbálják állítani az LMBTQ-támogatók, hogy ártalmatlan dolog az egész, és nincs mögötte ideológia.

Itt Toroczkai elég jól elmondja, hogy ez miért politikai mozgalom:

https://www.youtube.com/watch?v=Dmhp2MM3lCY

Szerintem a melegeházasság, újfajta családfelfogás (szirvárványcsalád), társadalmi szerepek, végtelen számú nemek és nemmi identitások, oda-vissza nyakatekert szexualitások megalkotása mind-mind politikai, ideológiai célok.

Ti mit gondoltok?

2022. jún. 6. 06:05
 121/153 A kérdező kommentje:
117 francokat vagy te gyakorló katolikus :) Lengyelországban egyébként rohadtul nem legális a melegek házassága, nálunk is sokkal megerevebb módon keresztény-konzervatív ország... de még a zélettársi kapcsolat sem az, ellenben nálunk igen. Bírom, amikor ilyen baromságokat csuklóból leírtok.
2022. jún. 8. 11:00
 122/153 anonim ***** válasza:
80%

Tényleg, Lengyelországot nem is tudom, melyikkel kevertem. :)

No cimbora, azt viszont nem te fogod megmondani, katolikus vagyok-e. De ezt is átbeszélhetjük. Mitől lesz valaki katolikus? Mi a definíciója?

Én a Szentháromság nevében lettem megkeresztelve, katolikus pap által, neofitaként, 13 évesen. Elismerem a katolikus egyház katekizmusának tanítását (ebben ki van mondva, hogy a homoszexualisok irányába gyengéd szeretetet kell tanúsítani). Elismerem a pápát, mint Szent Péter utódjár. Mi a hiba?

2022. jún. 8. 11:03
 123/153 A kérdező kommentje:

"Találtál egy darab szakértőt, aki azt mondja, amit hallani akarsz? És a szakma túlnyomó többsége, ami nem ért vele egyet? Az semmi?"

Bagdy Emőke véleménye:

https://www.youtube.com/watch?v=mAqhVdtmvfs

10 másik szekember véleménye:

[link]

2022. jún. 8. 11:13
 124/153 anonim ***** válasza:
56%

122 attól lesz valaki katolikus, hogy igazolja-e őt politikailag, vagy sem.

Csak és kizárólag politikai tartalma van ebben az országban bárminek is

2022. jún. 8. 11:15
 125/153 anonim ***** válasza:
60%
Próbáld ki kérdező.... hogy te egy boszorkány titulált természetgyógyászattal foglalkozó nőt keresztény állampolgári kötelességedre hivatkozva, mondjuk feljelented boszorkányság vádjával a polginál... kifog nevetni aztán elküld téged elmegyógyintézetbe...
2022. jún. 8. 11:24
 126/153 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező abból a szempontból számít, hogy valaki mocskos szájjal gyűlölködik, vagy éppen “téríti” az LmBTQ képviselőit, hogy saját maga sem képes követni a saját vallását. Az meg képmutatás, és bizonyos szempontból a saját vallásának az elárulása. Ez.

#123 had linkeljek egy oldalt, ami azt hitte, hogy jajj de okosan megmondják a tutit az lmbtq barát pszichológusokról. Össze is gyűjtöttek több száz, vagy talán ezer szakembert. Csak az a bibi, hogy ebből nem az derül ki, hogy gonoszok, hanem, hogy a szakma nagy része ezt képviseli. És szerinted mit mond el, hogy egy szakma, ami az emberi pszichét kutatja, ennek a tudománynak a képviselői nagy többségben egy véleményen van? Az, hogy szakmailag megalapozott. Örülök, hogy nehezen összevadásztál 11 szakembert, tessék, itt van több száz, vagy ezer (nem számoltam meg, bocsi) ellenpélda:

[link]

2022. jún. 8. 11:25
 127/153 anonim ***** válasza:
2022. jún. 9. 06:28
 128/153 anonim ***** válasza:
2022. jún. 9. 06:51
 129/153 anonim ***** válasza:

"the law firm in question, was making sure teachers were “trained to implement gender ideology interventions – behavioral transition, social transition, ideology indoctrination – without notifying parents,” according to the report.

But, the firm’s webinar did not focus only on average students. It also included a section in its presentation that focused specifically on students with special needs, which brings up a whole set of other issues."

[link]

2022. jún. 9. 06:58
 130/153 anonim ***** válasza:
50%
Ezek közül egyik sem tudományosan elismert cikk. Nagy nehezen összevadásztál néhány konzervatív pénzelt felmérést, és személyes véleményt, még nem bizonyítottál semmit. Tessék valami tudományosan elismert folyóiratban megjelent empirikus kutatást hozni, és akkor beszéltünk.
2022. jún. 9. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!