Az LMBTQ csak egy betűszó vagy politikai mozgalom?
Egyre többször hallom azt az állítást, hogy ez csak egy betűszó, amivel lényegében azt próbálják állítani az LMBTQ-támogatók, hogy ártalmatlan dolog az egész, és nincs mögötte ideológia.
Itt Toroczkai elég jól elmondja, hogy ez miért politikai mozgalom:
https://www.youtube.com/watch?v=Dmhp2MM3lCY
Szerintem a melegeházasság, újfajta családfelfogás (szirvárványcsalád), társadalmi szerepek, végtelen számú nemek és nemmi identitások, oda-vissza nyakatekert szexualitások megalkotása mind-mind politikai, ideológiai célok.
Ti mit gondoltok?
Tényleg, Lengyelországot nem is tudom, melyikkel kevertem. :)
No cimbora, azt viszont nem te fogod megmondani, katolikus vagyok-e. De ezt is átbeszélhetjük. Mitől lesz valaki katolikus? Mi a definíciója?
Én a Szentháromság nevében lettem megkeresztelve, katolikus pap által, neofitaként, 13 évesen. Elismerem a katolikus egyház katekizmusának tanítását (ebben ki van mondva, hogy a homoszexualisok irányába gyengéd szeretetet kell tanúsítani). Elismerem a pápát, mint Szent Péter utódjár. Mi a hiba?
"Találtál egy darab szakértőt, aki azt mondja, amit hallani akarsz? És a szakma túlnyomó többsége, ami nem ért vele egyet? Az semmi?"
Bagdy Emőke véleménye:
https://www.youtube.com/watch?v=mAqhVdtmvfs
10 másik szekember véleménye:
122 attól lesz valaki katolikus, hogy igazolja-e őt politikailag, vagy sem.
Csak és kizárólag politikai tartalma van ebben az országban bárminek is
Kérdező abból a szempontból számít, hogy valaki mocskos szájjal gyűlölködik, vagy éppen “téríti” az LmBTQ képviselőit, hogy saját maga sem képes követni a saját vallását. Az meg képmutatás, és bizonyos szempontból a saját vallásának az elárulása. Ez.
#123 had linkeljek egy oldalt, ami azt hitte, hogy jajj de okosan megmondják a tutit az lmbtq barát pszichológusokról. Össze is gyűjtöttek több száz, vagy talán ezer szakembert. Csak az a bibi, hogy ebből nem az derül ki, hogy gonoszok, hanem, hogy a szakma nagy része ezt képviseli. És szerinted mit mond el, hogy egy szakma, ami az emberi pszichét kutatja, ennek a tudománynak a képviselői nagy többségben egy véleményen van? Az, hogy szakmailag megalapozott. Örülök, hogy nehezen összevadásztál 11 szakembert, tessék, itt van több száz, vagy ezer (nem számoltam meg, bocsi) ellenpélda:
"the law firm in question, was making sure teachers were “trained to implement gender ideology interventions – behavioral transition, social transition, ideology indoctrination – without notifying parents,” according to the report.
But, the firm’s webinar did not focus only on average students. It also included a section in its presentation that focused specifically on students with special needs, which brings up a whole set of other issues."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!