Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszeseknek milyen bizonyí...

A fideszeseknek milyen bizonyítékuk van arra, hogy nyugaton az iskolában népszerűsítik a homoszexualitást és a nemátalakítást?

Figyelt kérdés

Nem, az origo, pestisrácok nem bizonyíték. Ahogy 1-1 youtube videó se ilyen esetről, hülyék mindenhol vannak. Arra van bizonyíték, hogy rendszeresen, a legtöbb iskolában ez megtörténik?

Még egyszer mondom, 1-1 kiragadott példa nem bizonyíték.

Azt is jelzem, hogy nem vagyok se lipsi, se balliberális, se libbant, nem pénzel soros, se a momentum, se a nyugat, se brüsszel, nem támogatom az LMBTQ-t és nem vonulok kisgatyában a prideon.

A fideszeseket megkérem, hogy mielőtt válaszolnak, még olvassák el többször az utóbbi két mondatot és próbálják megemészteni. Talán így sikerülni fog a ballibbantozáson kívül mást is írni. Meglátjuk, de sok reményt nem fűzök hozzá.

2022. jún. 5. 12:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Talán megvilágosodott, esetleg gyárt valami H*lye érvet hogy miért "kiragadott" példa ez is.🤷
2022. jún. 5. 12:37
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Egyszerűen keress rá angolul. Nem egy, nem két cikket találsz majd róla, iskolákat is találsz majd akik a weboldalaikon leírják, hogy miként "segítik" az LMBTQ-t. Videók, interjúk, mindenből bőven akad, csak szét kell nézni
2022. jún. 5. 12:42
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Attól függ mit értünk Nyugat alatt. Ha belevesszük Nyugat-Európát, akkor abszolút igaza van a kérdezőnek, k*rvára elenyésző az esetek száma (ami eleve nem meglepő, mihez s tova a társadalom 1%-át se teszik ki az lmbtq-sok, és nekik is csak egy tört része van olyan elvakult, hogy iskolában parádézzanak).

Ha viszont csak az Egyesült Államokat és Kanadát számítjuk be, akkor változik a helyzet, erre pedig szerintem jó példa Jordan Peterson. Aki nem ismeri, ajánlom, hogy olvasson utána, vagy nézzen róla néhány videót. Nem mindennel értek vele egyet, de kifejezetten az LMBTQ témában nagyon ott van az álláspontja és nagyon nagyon elkeserítő, hogy a média balos része és egy csomó ember egyszerűen nem akarja megérteni, hogy miről beszél(t).

Lehet, hogy kifejezetten a nemátalakítás, meg iskolások lmbtq-s látogatása továbbra is elenyésző, elvégre az USA önmagában egy 300 milliós ország, de a tendencia tagadhatatlan, a túlérzékenység tagadhatatlan, a túlhypolás (annak ellenére, hogy tényleg csak 1%-áról beszélünk a társadalomnak) szintén tagadhatatlan. Bár a túlhypolás a jobboldal sara is, lásd. például Magyarországot, ahol akárhányszor közbeszéd tárgyát képezte az lmbtq, vagy homoszexualitás, azt mindig az illiberális fidesz kezdeményezte.

2022. jún. 5. 12:46
 14/17 anonim ***** válasza:
20%

#5 sztem a google fordító az elejét is lefordítja, ha már 1-2 szovjet mondaton túl nem ismersz nyelveket.

"This article has multiple issues. Please help improve it or discuss these issues on the talk page. (Learn how and when to remove these template messages)

The examples and perspective in this article may not represent a worldwide view of the subject. (February 2015)

This article relies largely or entirely on a single source. (February 2015)

This article needs additional citations for verification. (March 2014)"

Segítek:

-egy két példa nem jelent világméretű jelenséget.

-A cikk többnyire, vagy teljesen, mindössze egy forráson alapszik

-A cikkhez bizonyítások kellenek még

Nem bagatellizálnám el, ahogy ezt sem:

[link]

[link]

[link]

[link]

De még sok vicces és érdekes videó van a YouTube-on, ki mit szeret 😆

#9 nem vagyok vak, és a médiában nem tolják, sem a munkahelyeken, sem az iskolában.

A cégek tolják mert éppen ezzel lehet hírt, keresletet szerezni, és a reklám, focimeccs, ugye a nagy cégek reklámjáról szól.

2022. jún. 5. 12:46
 15/17 anonim ***** válasza:
72%
#14: Ha nem értesz hozzá, legalább ne beszélj hülyeségeket! Az RTL pl. már régóta imád homár celebeket szerepeltetni a műsoraiban. A munkahelyeken meg sok amcsi cégnél egyenesen kötelező LMBTQ-előadásban részt venni.
2022. jún. 5. 13:54
 16/17 anonim ***** válasza:

#15 fideszben pedig egy homár írta az alkotmányt :)

Én nem beszéltem hülyeségeket, hanem tényeket... bár bizonyos körökben, minden ami nem egyezik a vezér iránymutatásával, az "hülyeség", "KAMU!!!" 😆 bár ez akár hetek alatt az ellenkezőjére változhat 🤭

Na de nem jó marketing elem az elfogadás manapság? Akkor hogy lehetséges az hogy például a "profitért mindent" koka kóla, meg a többi ezt tolja?

Focinak nem az a lényege, hogy szponzorok, és reklám? (Kivéve persze hazánkat, és hasonló keleti blokkban rekedt országokat, ahol államilag támogatott cirkusz a népnek, hogy addig se mással foglalkozzon)

Hogy van az hogy egyik munkahelyemen sem vettem részt ilyenen? Pedig egy igen multikulti indiai óriáscégnél dolgozom, aminek csak az informatikai részlege foglalkoztat a világon 30000 főt, +370000 a többi részlegeken...

Mondták a gyárban hogy máshol ilyen van?

Az rtl milyen műsoraiban imád homár celebeket szerepeltetni?

Tudsz mondani példákat? Gondolom követed, én viszont nem igazán követem az RTL műsorait.

2022. jún. 5. 14:50
 17/17 anonim ***** válasza:
34%
Erre nincsen bizonyíték mivel ilyen nem létezik. Nyilván vannak fura esetek, de ez nem jellemző. Csak a szokásos ellenség keresés.
2022. jún. 7. 12:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!