A fideszeseknek milyen bizonyítékuk van arra, hogy nyugaton az iskolában népszerűsítik a homoszexualitást és a nemátalakítást?
Nem, az origo, pestisrácok nem bizonyíték. Ahogy 1-1 youtube videó se ilyen esetről, hülyék mindenhol vannak. Arra van bizonyíték, hogy rendszeresen, a legtöbb iskolában ez megtörténik?
Még egyszer mondom, 1-1 kiragadott példa nem bizonyíték.
Azt is jelzem, hogy nem vagyok se lipsi, se balliberális, se libbant, nem pénzel soros, se a momentum, se a nyugat, se brüsszel, nem támogatom az LMBTQ-t és nem vonulok kisgatyában a prideon.
A fideszeseket megkérem, hogy mielőtt válaszolnak, még olvassák el többször az utóbbi két mondatot és próbálják megemészteni. Talán így sikerülni fog a ballibbantozáson kívül mást is írni. Meglátjuk, de sok reményt nem fűzök hozzá.
Minden párt erkölcstelen. Aki politikus, az fixen nárcisztikus, pszichopata esetleg szociopata. Féreg az összes.
#2 Sajnálom, hogy képtelenek vagytok felfogni, amit írtam. Kiragadott példák NEM bizonyítékok arra, hogy KOLLEKTÍVEN, RENDSZERESEN ez megtörténik.
Mondok egy példát, hátha úgy könnyebb felfognod. Valaki azt állítja, hogy az USA-ban az iskolákban rendszeres a lövöldözés, és mutat pár iskolai lövöldözésre példát. Közben az USA iskoláinak 0.001%-ában se voltak soha lövöldözések. Érted? Remélhetőleg így már menni fog.
8. Pedig pont azt akartam írni, hogy kiragadott példa.
A kérdezőnek ha merítesz s tengerből egy vödör vizet, az is kiragadott példa, porzik a tenger a szárazságtól.🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!