Mi volt az ellenzék legnagyobb hibája, ami a leginkább hozzájárult ehhez a végérvényes vereséghez?
Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 18:13
1/20 anonim válasza:
A puszta léte. Ez a bagázs semmire nem alkalmas.
2/20 anonim válasza:
MZP, Gyurcsány, Hadházy, Jakab, Dobrev - ilyen idiótákkal nem lehet választást nyerni.
3/20 anonim válasza:
Minden kritika teljes elutasítása, minden kritikus lefideszbérencezése.
4/20 anonim válasza:
Fegyőrt kihagytam, bár az egész balliberális elitet lehetne mondani. #2-es voltam.
5/20 anonim válasza:
Fekete-fehér gondolkodás a két oldal szavazóiról.
7/20 anonim válasza:
A kapitány? De hát ti választottátok.😄
8/20 anonim válasza:
Én dehogy választottam. Dobrev Klárára szavaztam.
9/20 anonim válasza:
A gátlástalan hatalomvágy, - amely teljesen elvtelenné tette minden tettüket! Az nem választási program, hogy "Váccsuk le! Váccsuk le!"
Ők komolyan elhitték azt, hogy ez "mozgósító erő", ill. "program"!
Nem az!
10/20 anonim válasza:
Már akkor látszott, hogy baj lesz, amikor 3.-ként nem akart visszalépni a 2. helyezettért. Most megy a balhé a kampánypénzekkel, miközben ő a tisztaság koalíciójának miniszterelnök-jelöltje. És van egy rakás rajongója. No comment.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!