Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor karácsonyi...

Orbán Viktor karácsonyi posztja alatt miért van tele vietnámi nevű lájkolókkal?

Figyelt kérdés

Tele van a Reddit screenshotokkal, hogy Orbán karácsonyi posztja alatt a lájkolók kb. 80%-a vietnámi:

[link]

[link]

megnéztem kíváncsiságból, és tényleg.

Ez mi? Miért lájkolják a magyar miniszterelnök karácsonyi posztját több ezren Vietnámból?

tegnap 22:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%
Brüszelből vesznek kamu likeokat és a baloldali portálok ezzel dezinformálnak! Látszik, mekkora kézi vezérlés van a baloldalon!
tegnap 22:44
 2/14 A kérdező kommentje:
Aha, persze, biztos.
tegnap 22:45
 3/14 A kérdező kommentje:
#3 Odamész Orbán Facebook-profiljára, megnyitod a posztját, majd rákattintasz alatta a lájkolókra és elkezded görgetni. Szerintem nem olyan bonyolult, egy 4-5 éves gyerek biztosan meg tudja csinálni. Ha neked ez se megy, akkor nem is csodálom, hogy fideszes vagy...
tegnap 22:47
 4/14 anonim ***** válasza:
7%

4.

megtettem, csak nem Ov posztja alatt hanem Mp posztjai alatt és valóban megtaláltam a kamu profilokat rengeteget!

Meg tudod magyarázni?

tegnap 22:50
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
#3 Lol nézd meg Orbán posztja alatt mennyi nem magyar lájkoló van. Bezzeg MP posztja alatt valahogy egy darabot nem találtam.
tegnap 22:51
 6/14 anonim ***** válasza:
30%

Valaki megtrollkodta, van ilyen. Ilyen módon nem lehet lájkokat venni az átláthatóság miatt. Ha veszel a posztodra 1000 vietnámit, akkor az mindenkinek feltűnik azonnal, ezért nincs értelme.

Azt nem értem, hogy ezt miért nem a fidesz csinálta meg. M.P amúgy is nagy facebook huszár, jó kis propaganda lett volna a TV2 híradóba, hogy ha ő kap 1000 vásárolt lájkot, és akkor belehetne hazudni a pofánkba, hogy vásárolt népszerűsége van a csávónak.

tegnap 22:51
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Veszik a vietnámi like-okat, mert amúgy elég csekély lenne a like szám. Szerintem az 1 millió+ követők között is van pár százezer vietnámi követő.
tegnap 22:53
 8/14 A kérdező kommentje:
Legalább annyi eszük lenne, hogy ha már vásárolnak lájkokat, magyar nevű kamuprofilokat vásárolnának. Mekkora égés már, hogy kb. csak vietnámi kamuprofilok lájkolják... :D
tegnap 22:55
 9/14 anonim ***** válasza:
57%

#5 Így neked kell pénzt adnod a megafonnak, ennyire minőségtelen trollkodás már tuti a Megafonos szerződésbe ütközik.

[link]

tegnap 23:09
 10/14 A kérdező kommentje:
Cikk: [link]
tegnap 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!