Orbán Viktor karácsonyi posztja alatt miért van tele vietnámi nevű lájkolókkal?
Tele van a Reddit screenshotokkal, hogy Orbán karácsonyi posztja alatt a lájkolók kb. 80%-a vietnámi:
megnéztem kíváncsiságból, és tényleg.
Ez mi? Miért lájkolják a magyar miniszterelnök karácsonyi posztját több ezren Vietnámból?
4.
megtettem, csak nem Ov posztja alatt hanem Mp posztjai alatt és valóban megtaláltam a kamu profilokat rengeteget!
Meg tudod magyarázni?
Valaki megtrollkodta, van ilyen. Ilyen módon nem lehet lájkokat venni az átláthatóság miatt. Ha veszel a posztodra 1000 vietnámit, akkor az mindenkinek feltűnik azonnal, ezért nincs értelme.
Azt nem értem, hogy ezt miért nem a fidesz csinálta meg. M.P amúgy is nagy facebook huszár, jó kis propaganda lett volna a TV2 híradóba, hogy ha ő kap 1000 vásárolt lájkot, és akkor belehetne hazudni a pofánkba, hogy vásárolt népszerűsége van a csávónak.
#5 Így neked kell pénzt adnod a megafonnak, ennyire minőségtelen trollkodás már tuti a Megafonos szerződésbe ütközik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!