Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért csak a családokat...

Orbán miért csak a családokat akarja megvédeni a gazdasági válságtól?

Figyelt kérdés
Tudniillik rendre úgy nyilatkozik, hogy "meg fogjuk védeni a családokat..". Tehát ha én egy egyedülálló fiatal pályakezdő vagyok, akkor engem felőle nyugodtan tönkretehet a válság?

2022. jún. 3. 15:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%
A kormányt nem érdeklik a fitalok de amikor majd baj lesz töletek várják majd a csodát.Egyébként az én városomba fital sincs már mindenki lépet külföldre vagy Györbe,Pestre.Nekem már az fura ha fitalt látok ami sokat elmond az országrol.
2022. jún. 3. 22:21
 12/13 anonim ***** válasza:
11) A Budapestre lelépés vagy a külföldre menés se opció mindenkinek.
2022. jún. 4. 13:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem kritizálok senkit sem,de egy családban általában két kereső ember van aki tud pénzt keresni, így könnyebb fenntartani egy családot.

Szóval két fizetésből egyszerübb gazdálkodni mint egy fizetésből.

Egy egyedül álló pályakezdőnek/fiatalnak pedig magának kell finanszírozni mindent.

2022. jún. 24. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!