Orbán: "Genderügyben nem fogunk engedni." Örülsz neki, hogy megvédik a családokat?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 14:52
2/13 anonim válasza:
Csodás.
Örülök, hogy ennyire határozottan kiáll olyan dolgokkal szemben ami a kutyát nem érdekli.
Mostmár a valós problémákkal is foglalkozhatna lassan...
3/13 anonim válasza:
Én mindennek örülök, amivel a balosokat idegesíteni lehet.
4/13 anonim válasza:
Ismét elvágja magát Orbán azok előtt, akik épp kezdenék megszeretni. Remélem fogom egyszer kirúzsozva látni, hetero férfiként csak így szavaznék a fideszre, ha Orbán elengedné ezeket az őskori hülyeségeket, és ironikusan kirúzsozná magát.
5/13 anonim válasza:
Ilyen ostoba országba én nem szülök.
6/13 anonim válasza:
Mitől kéne megvédeni? :D Azt hiszem a tényleges problémákkal is foglalkozhatna.
7/13 anonim válasza:
A Fidesz a legnagoybb reklámfelület az LMBTQ-nak ami valaha létrejött Európában. Elég jó a marketing osztályuk, kétlem, hogy erre még maguktól nem jöttek ovlna rá: A negatív reklám is reklám.
Tisztában vagyok azzal, hogy a Fidesz nem ostoba. Ezt az elmúlt 12 év is bizonyítja.
Úgyhogy csak arra tudok gondolni, hogy ők titkon támogatják az LMBTQ gépezetet, mert más céllal értelmetlen lenne ennyi reklámot cisnálni nekik.
8/13 anonim válasza:
Ha számodra ez a "védelem", akkor van baj a toronyban :)
9/13 anonim válasza:
Azok a bunkó genderisták rosszabbak még a Fidesznél is!
10/13 anonim válasza:
#3 neked is izgalmas eleted lehet :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!