Orbán miért csak a családokat akarja megvédeni a gazdasági válságtól?
Figyelt kérdés
Tudniillik rendre úgy nyilatkozik, hogy "meg fogjuk védeni a családokat..". Tehát ha én egy egyedülálló fiatal pályakezdő vagyok, akkor engem felőle nyugodtan tönkretehet a válság?2022. jún. 3. 15:09
1/13 anonim válasza:
Egy egyedülálló legyen már annyira életképes, hogy ne kelljen megvédeni. Mi vagy te, hadirokkant?
2/13 anonim válasza:
A családoknak nehezebb, mint az egyedülállóknak.
3/13 anonim válasza:
Szerintem sok benne a cro-magnoni DNS.
4/13 anonim válasza:
Mert azok termelik ki a jövő rabszolgáit, akik a multikat és a politikai elitet fogják kitartani.
5/13 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már.. minden sz @ r támogatást megkapnak 2-3 gyerekre. Egy fizetésből tarts fenn úgy egy albérletet, hogy egy szoba 70 ezer plusz rezsi.
2022. jún. 3. 16:47
6/13 anonim válasza:
Bármennyire is hihetetlen, az egyedülálló is ember - a saját problémáival, - nem kellene hátrányosan megkülönböztetni csak azért, mert akármiért is nem áll neki esztelenül szaporodni! Persze arra jók, hogy az adóikat bőkezűen szétosztogassák olyan ösztönlényeknek, akik még hírből sem hallottak felelősségtudatról!
7/13 anonim válasza:
Mert egyedülállóként nem vagy más függésében. Egy családos ember sokkal kiszolgáltatottabb, mert nem tehet meg bármit, hiszen ott vannak a gyerekei. Te egy embert veszélyeztetsz, magadat. Egy családos annyit amennyi gyereke van, minimum 2-őt.
A többséget kell védeni.
8/13 anonim válasza:
Az árstopp az egyedülàllòkra is vonazkozik vagy?
9/13 anonim válasza:
#7 Nagyon nagy tévedés, a felelősségvállalás mindenkire vonatkozik, nincsenek egyenlőbbek. Az hogy nem nőttél fel a feladathoz, a magánügyed.
10/13 anonim válasza:
#7: :))) Ha lesz ma este fellépésed valahol, elmegyek rá!
Mulattató figura vagy! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!