Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért csak a családokat...

Orbán miért csak a családokat akarja megvédeni a gazdasági válságtól?

Figyelt kérdés
Tudniillik rendre úgy nyilatkozik, hogy "meg fogjuk védeni a családokat..". Tehát ha én egy egyedülálló fiatal pályakezdő vagyok, akkor engem felőle nyugodtan tönkretehet a válság?

2022. jún. 3. 15:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
Egy egyedülálló legyen már annyira életképes, hogy ne kelljen megvédeni. Mi vagy te, hadirokkant?
2022. jún. 3. 15:11
 2/13 anonim ***** válasza:
25%
A családoknak nehezebb, mint az egyedülállóknak.
2022. jún. 3. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem sok benne a cro-magnoni DNS.
2022. jún. 3. 15:18
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
Mert azok termelik ki a jövő rabszolgáit, akik a multikat és a politikai elitet fogják kitartani.
2022. jún. 3. 16:46
 5/13 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már.. minden sz @ r támogatást megkapnak 2-3 gyerekre. Egy fizetésből tarts fenn úgy egy albérletet, hogy egy szoba 70 ezer plusz rezsi.
2022. jún. 3. 16:47
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
Bármennyire is hihetetlen, az egyedülálló is ember - a saját problémáival, - nem kellene hátrányosan megkülönböztetni csak azért, mert akármiért is nem áll neki esztelenül szaporodni! Persze arra jók, hogy az adóikat bőkezűen szétosztogassák olyan ösztönlényeknek, akik még hírből sem hallottak felelősségtudatról!
2022. jún. 3. 16:52
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Mert egyedülállóként nem vagy más függésében. Egy családos ember sokkal kiszolgáltatottabb, mert nem tehet meg bármit, hiszen ott vannak a gyerekei. Te egy embert veszélyeztetsz, magadat. Egy családos annyit amennyi gyereke van, minimum 2-őt.

A többséget kell védeni.

2022. jún. 3. 18:19
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Az árstopp az egyedülàllòkra is vonazkozik vagy?
2022. jún. 3. 19:12
 9/13 anonim ***** válasza:
62%
#7 Nagyon nagy tévedés, a felelősségvállalás mindenkire vonatkozik, nincsenek egyenlőbbek. Az hogy nem nőttél fel a feladathoz, a magánügyed.
2022. jún. 3. 19:39
 10/13 anonim ***** válasza:

#7: :))) Ha lesz ma este fellépésed valahol, elmegyek rá!

Mulattató figura vagy! :DDD

2022. jún. 3. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!