Miért nyert a Fidesz 2010ben?
Figyelt kérdés
Nagyjából vannak ŕóla sejtéseim. Ugyebár nem akarták Gyurcsányt stb. De ha arra gondolok,hogy látták az emberek az első Orbán kormányt,hogy akkor is miket műveltek és világosan közölték,hogy nem kérnek belőlük még is értetlenül állok. És nem lehet azt mondani,hogy ők voltak az egyetlen alternatíva mert például a Jobbik is ott volt.2022. jún. 3. 12:34
2/16 anonim válasza:
Sok krumpli, száraztészta osztás, cigányok buszoztatása, közmunkások láncszavazása. Kell mondani?
4/16 anonim válasza:
Szerintem Orbán Viktor miatt nyertek. Nyílván GyF érthető okok miatt nem volt nyerő. Vona, mint azt az idő be is bizonyította, alkalmatlan volt erre a feladatra. Azóta sincs egy markáns, karakteres vezető Orbánon kívül a magyar politikában. Talán Toroczkai László lehet jobb nála, de ahhoz jobban el kéne menni a mai világban populista irányba. Ő meg nem fog. Ami tiszteletreméltó a tudatos szavazók szemszögéből.
5/16 anonim válasza:
Mert mindenkinek elege volt a szocikból. 2006 és 2010 között kb másfél millió szavazatot vesztettek.
6/16 anonim válasza:
Az emútnyócévehibázottgazdaságpolitikájamiatt.
7/16 anonim válasza:
Ha eddig nem értetted, ezután se fogod.
8/16 A kérdező kommentje:
Tudom,tudom,tudom de ott még nem rémlik,hogy ekkora propaganda fölényük lett volna,ennyire faszán álltak volna anyagilag. És mégegyszer mondom akorr még frissen élt az emberekben az első orbán kormány,hogy mekkora csődbe vitték az országot stb. És nem ők voltak az egyetlen alternatíva.
2022. jún. 3. 22:40
9/16 anonim válasza:
Az első Orbán kormány vitte csődbe az országot?
Az nem 2008-ban volt?
Miről maradtam le?
10/16 A kérdező kommentje:
Az Európa válágválság volt és akkor se gazdasági csőd volt.Akkor nemzetbecsület csőd volt. És inkább úgy a heyles,hogy annak a szélére vitte az országot az 1.orbán kormány.
2022. jún. 3. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!