MSZP-sek! Ha szerintetek az Mszp mindent jó csinált 8éven keresztül, akkor 2010ben miért nyert a Fidesz 2-3-dal?
Most akkor én kérdezek:
Miért nem lett egy kicsikét sem jobb mint volt? Amikor a környező országok magasabb szintről is tudnak növekedni, mi a béka hátsója alól se tudunk növekedést elérni? Amivel most verik a mellüket az a 1% se, az kb az időjárás miatt van, meg a stadionépítés miatt. Ezek 1-2 éven belül eltűnnek.
Na akkor tehát miért? Hiába volt rossz az előző kormányt, a mostani se csinált semmi olyat, amivel jobb lenne az embereknek ÉREZHETŐEN.
Pedig ott volt a 2/3-ad, meg 4 év. Meg a lehetőség, mert a többi ország már lábal kifele a válságból..
Mi mit csináltunk? (vagyis ők), még jobban belementünk. És mi a magyarázat?
"AZ ELMÚTNYÓCÉV"
Teljesítmény sehol.
Na erre mi a válaszod?
Igaza van az elsőnek. De a Fidesz azért nyert, mert a 8év alatt mindent megtett, hogy lejárassa az MSZP-t. Az öszödi beszédből kiragadott részletek is megtették a magukét. Sokan nem azért szavaztak a Fideszre, mert őt akarták, hanem az MSZP ellen.
A Fidesz pedig a 2/3-al csúnyán visszaélt.
20 év alatt nem volt annyi korrupció, országrontás, mint az elmúlt 4 évben.
Azt még hozzáfűzném, hogy szerinted az egészséges ország, amelyikben munka csak az egyik városában található, és a többiben nincs semmi? Szerinted az normális? Olvasgatom a karrier kategóriát, és jönnek a pesti emberek, hogy aki nem küld el 10 önéletrajzot 1 hét alatt, az nem is keresi igazán a munkát...
Fogalmatok sincs, mi megy "vidék"-en. Sőt... ottani nagyvárosokban. Nincs semmi.
Nagyon nagy gondok vannak itt... Egy egészséges országban nem egy városban lehet találni munkát, hanem legalább 8-ban.
Első voltam.
Amúgy látom szépen le lettem pontozva, bár indokot egyiktől se kaptam...
Jellemző.
Elsőnek!
érezhetően jobb,még ha nem is a pénztárcánk miatt de vhogy a légkör kicsit pozitívabb.túlzott deficit alól is kikerültünk,de szerinted azért mert nem csináltunk semmit?
amúgy oké én mondtam az elmúlt8évet,de erre te is csak azt reagáltad h a fideszeseknek mindig ez a válasza az"elmúlt8év",de annak a 8év érdemeiről sose beszéltek,mondjuk azért mert nincs!!
Második:
az mszp azért nem csinált semmit mert a fidesz lejáratta?
az öszödi beszédnél meg már lassan ott tartunk h a fidesz rendelte meg!!!
a 2/3addal való visszaélés meg nagy hülyeség mivel ezért lett megszavazva a 2/3.emberek azért adtak ekkora hatalmat h megcsináljanak amit akarnak.a visszaéléssel számolnia keleett mindenkinek aki rájuk szavazott!
korrupció:nem tudom most mi az a nagy korrupció de arra pl emlékszem amikor2008-2009ben 1hónapon keresztül mindennap vittek vkit böribe a bkv székházból!az ugye nem volt probléma?!!
a munkanélküliség az én megyémben pl folyamatosan csökken,és nem a foglalkoztatottak számára gondolok,az én városom egyre épül szépül,a környező településeknek is egyre több jut,több mint pár éve
És melyik város az kérdező? Győr? Székesfehérvár?
Gondolom nem déli város. Főleg nem keleti.
A hangulat az meg nem lett jobb, pont, hogy rosszabb lett, nagyobb lett a gyűlölködés.. Pont a fidesz generálja ezt, mindenkit utálnak, de főleg a baloldalt. Egy politikus nem lehet ennyire tapló.
Láttad már miket írkálnak az mno.hu-n? 4 cikke van, azokat más megfogalmazásban irkálja ki naponta.
4 cikk: elmúltnyócév, gonosz eu, kamuinfáció és hatalmas növekedés, meg végül a rezsicsökkentés.
Más nincs. 4 év alatt ebből kb semmi se jelent meg a VALÓÉLETBEN amit érezne is az ÁTLAGember.
Rezsi? max havi 5k mindennel együtt. Infláció? 40%-os élelmiszer árnövekedés. Egy átlag embert nem érdekli az, hogy lement a TV-k meg a hasonló már luxusnak számító termékek ára. Mert ugyebár az infláció az egy átlagérték. A gond az, hogy pont amiből a legtöbb fogy, annak bőven emelkedett az ára. Ebből kifolyólag rezsicsökkentésből származó haszon kinullázva MINIMUM, hanem még minuszba jövünk ki.
Növekedés? Erről meg már írtam.
Tehát marad a nagy SEMMI. Ja még az, hogy van ezek mellé 20 másik adó. Bocs.
Első voltam.
Ja és nem vagyok mszp-s se jobbikos.. ez is ilyen fideszes reakció, ha valaki nem NEM ÚGY TAPASZTALJA, ahogy a tündérmesekönyvben le van írva.
Nem, nem írtam ilyet. Csak olyannak érvelsz mindig, ami KEVÉS. NAGYON KEVÉS. Mert az ország nem abból a 2-4 városból áll. És mi többen vagyunk.
Ez a lényeg. Nem jó az mszp, nem jó a fidesz se! Mikor fogom ezt hallani? Mert mindig azt hallom, hogy a fidesz az isten, mindenki minket fog utánozni meg hasonlók. Pedig a nagy büdös igazság az az, hogy nem különb, sőt, az emberek menekülnek szó szerint. Düh és UTÁLAT van az utcákon. És a fidesz nemhogy tenne ellene, hanem még USZÍT is.
Féreg egy hozzáállás és ezt sajnos a szavazói is bebizonyítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!