Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a probléma az extraprofitok...

Mi a probléma az extraprofitok adóztatásával?

Figyelt kérdés
Már a UK-ban és Belgiumban is csinálják...
2022. jún. 2. 20:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
46%

Van még ilyen, hogy nem jelent be?

Én 20 éve be vagyok jelentve, pedig több helyen is dolgoztam. Sok ismerősöm van, és mindegyik be van jelentve. 99%-nak van is munkája.

2022. jún. 2. 22:17
 22/27 anonim ***** válasza:
60%
21 Persze hogy, van ilyen a kormány meg nem tesz ellene semmit.Főleg ezek a munkaközvetitők akik csinálják amit szintén nem szabályoznak.
2022. jún. 2. 22:57
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hogy lehet ilyen alacsony a munkanélküliség, ha még mellette feketén is dolgoznak?

Amúgy el tudom képzelni,hogy kis falvakban működik még ilyen.

2022. jún. 2. 23:02
 24/27 anonim ***** válasza:
60%
Ugy hogy, sokan nem is regisztrálnak mivel a covid miatt semilyen képzés nem indul meg az eu pénzek visszatartása miatt ezen sporolnak.1 Összegben lehet igényelni a 3 hónapi kifizetést ez olyan 1 hét azt törölnek is a rendszerböl.Mert nincs értelme hogy, bennt legyél a közmunka bér meg ilyen árak melett nem válalja senki mert az is idöt vessz el inkább munkát keresel vagy dolgozol részmunka idöbe.
2022. jún. 2. 23:31
 25/27 anonim ***** válasza:
60%
1 Év amire az ember talál új munkahelyet csak a munkáltató nem vágja hogy, eddig állást kerestem meg interjukra jártam mert nyoma nem marad.Állast keresni meg szerintem fárasztob mint a 8 órás munka közmunkánál esélyed sincs munkát találni mert időt vesz el pénzed meg nem lesz belöle.Az csak arra jó hogy, ne unatko otthon semmi másra.
2022. jún. 2. 23:45
 26/27 anonim ***** válasza:
60%
Az vele az egyetlen baj, hogy Mészáros, Tiborcz, Csányi, Gattyán, Leisztinger, Bige, és a többi oligarcha cégeire nem vonatkozik.
2022. jún. 3. 15:18
 27/27 anonim ***** válasza:
64%
Neked ott Sajóborzasztó, Nincsisilyen utca 25-ben miért nem mindegy, hogy melyik milliárdost adóztatják meg?
2022. jún. 3. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!