Mi a probléma az extraprofitok adóztatásával?
Figyelt kérdés
Már a UK-ban és Belgiumban is csinálják...2022. jún. 2. 20:16
21/27 anonim válasza:
Van még ilyen, hogy nem jelent be?
Én 20 éve be vagyok jelentve, pedig több helyen is dolgoztam. Sok ismerősöm van, és mindegyik be van jelentve. 99%-nak van is munkája.
22/27 anonim válasza:
21 Persze hogy, van ilyen a kormány meg nem tesz ellene semmit.Főleg ezek a munkaközvetitők akik csinálják amit szintén nem szabályoznak.
23/27 anonim válasza:
Akkor hogy lehet ilyen alacsony a munkanélküliség, ha még mellette feketén is dolgoznak?
Amúgy el tudom képzelni,hogy kis falvakban működik még ilyen.
24/27 anonim válasza:
Ugy hogy, sokan nem is regisztrálnak mivel a covid miatt semilyen képzés nem indul meg az eu pénzek visszatartása miatt ezen sporolnak.1 Összegben lehet igényelni a 3 hónapi kifizetést ez olyan 1 hét azt törölnek is a rendszerböl.Mert nincs értelme hogy, bennt legyél a közmunka bér meg ilyen árak melett nem válalja senki mert az is idöt vessz el inkább munkát keresel vagy dolgozol részmunka idöbe.
25/27 anonim válasza:
1 Év amire az ember talál új munkahelyet csak a munkáltató nem vágja hogy, eddig állást kerestem meg interjukra jártam mert nyoma nem marad.Állast keresni meg szerintem fárasztob mint a 8 órás munka közmunkánál esélyed sincs munkát találni mert időt vesz el pénzed meg nem lesz belöle.Az csak arra jó hogy, ne unatko otthon semmi másra.
26/27 anonim válasza:
Az vele az egyetlen baj, hogy Mészáros, Tiborcz, Csányi, Gattyán, Leisztinger, Bige, és a többi oligarcha cégeire nem vonatkozik.
27/27 anonim válasza:
Neked ott Sajóborzasztó, Nincsisilyen utca 25-ben miért nem mindegy, hogy melyik milliárdost adóztatják meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!