Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy napon kiderül, mivel...

Egy napon kiderül, mivel zsarolják az oroszok – írta Orbánról az Európai Néppárt külügyi szóvivője- ez így lenne?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jún. 2. 08:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
32%

Engem az érdekelne, hogy az embereknek miért kellenek a műkönnyek? A környezetemben mindenki matricásra cserélte a profilképét, egyesek napi szinten megosztanak háborús szörnyűségeket, február óta megy a folyamatos “hisztéria” (nem, nem relativizálom a támadást, de azért kicsit szedjük már össze magunkat), a sírás és a sajnálkozás. Mintha ezzel bárhogyan is segíteni tudnánk a helyzeten… Egy ideig még elviseltem, mert megértem, hogy egyeseket tönkretett a covid és most itt van ez is, oké, de amikor csak azért, mert nem posztolok, nem rinyálok erről folyamatosan megkaptam, hogy az oroszokat támogatom, akkor baromira ideges lettem!

Az érzékenylelkűek ugyanezt csinálják a Fidesszel szemben, hogy na majd Orbán Viktor biztosan Putyin haverja, ne adj isten meg lett zsarolva! Nem. Szimplán csak el kellene fogadni, hogy vannak emberek, akik nem éreznek ingert arra, hogy bármiféle gejlt tanúsítsanak. Szerintem OV csak normálisan végzi a dolgát, ha egy rinyagép lenne az elnök, akkor a sírástól nem maradna idő a munkára.

2022. jún. 2. 08:34
 12/27 anonim ***** válasza:
12%
Ezt hívják fake-newsnek
2022. jún. 2. 08:39
 13/27 anonim ***** válasza:
39%

4: "Szimplán arról van szó, hogy Magyarország sokkal értékesebb szövetségest talált Oroszországban, mint bennük. Ennek a tényét miért nem bírja a nyugat elfogadni, és realizálni?"

Esetleg azért, mert EU és NATO tag is vagyunk és nem az Eurázsiai únióhoz tartozunk??

2022. jún. 2. 08:48
 14/27 anonim ***** válasza:
27%
#13: Meg is bántuk már mindkét tagságot, és próbálunk más alternatívát keresni. Orbán talált is, a nyugatnak meg el kell fogadnia, hogy vannak önálló gondolkodású országok, akik nem feküdnek be nekik.
2022. jún. 2. 08:53
 15/27 anonim ***** válasza:
71%

14# csak te bántad meg a NATO és EU tagságot, a MAGYAROK biztosan nem.

Te meg akár az orosz nagykövetség egyik dolgozója is lehetsz, magyarnak haudva magad, szóval azért nincs olyan nagy baj.

Még az orosz nép sem akar Oroszországhoz tartozni, százezrek menekülnek Oroszországból is, akik pedig tűntetnek, börtönbe mennek.

Ezt szeretnétek nyilván Magyarországon is elérni, de a magyar nép ennél okosabb lesz, remélem.

2022. jún. 2. 09:01
 16/27 anonim ***** válasza:
21%
15: nem a 14es vagyok, de szerintem kiforgatod a szavait. Ennél azért komplexebb problémáról van szó, az imádott nyugat jelenleg épp annyi problémát rejteget magában, mint amennyit anno a kommunista Oroszország.
2022. jún. 2. 09:05
 17/27 anonim ***** válasza:
23%

#15: Ja, nyilván azért alakult párt a huxitnak, mert nem bánta meg Magyarország a tagságot :D

Nyilván azért áll a magyarok túlnyomó része az oroszok mellett, és van elege az elvtelen ukránszopdosásból, mert annyira az EU-hoz akar tartozni.

Nyilván egy olyan EU-hoz akarnak tartozni a magyarok, ahol folyamatosan vegzálnak, és támadnak minket. És nem egy olyan országhoz (Oroszország) aki tisztel, és megbecsül minket.

Látszik, hogy nem ismered a saját hazádat, és az embereket. Rengetegen akarják már az EU-ból, és a Natoból is a kilépést, mert a normális magyaroknak elege van a nyugatból, és ebből a káoszból amit teremtett.

A Natonak meg történetesen az USA a vezetője. Az az USA ami a leginkább elítélt nemzet a magyarok körében. Szóval ennyit arról, hogy hova is akarunk mi tartozni.

2022. jún. 2. 09:06
 18/27 anonim ***** válasza:
21%

Egyetértek az előzőekkel: Orbán egyszerűen a magyar nép érdekeit nézi, és nem érzeleg azon, hogy az egyébként féktelenül nacionalista, korrupt és oligarchák által irányított Ukrajnát katonai támadás érte.

És mivel gazdasági érdekeink alapján előnyös, ha Oroszországgal jó viszonyban vagyunk, csak szordinósan áll be az Oroszországot szidó kórusba. Ettől lett ő oroszbarát meg szemét gazember.

Hozzáteszem: a nyugati politikusok is, de különösen az USA magasról letojja az emberi jogokat meg a demokráciát, ha saját országának gazdasági vagy politikai érdekei így kívánják. Pl. Kína a világgazdaság motorja, kikerülhetetlen tényező - kussol is mindenki, amikor a rezsim diktatorikus vonásairól, etnikai tisztogatásokról (ujgurok) lenne szó. Szóval az emberi jogok, a demokrácia és általában ezek a szép szólamok csak ürügyek az érdekek érvényesítéséhez. Ahol az az érdek, ott nem is kerülnek elő.

Ezt átlátja Orbán is, és ő köp erre a farizeus gondolkodásra, hanem nyíltan azt teszi, amit saját érdekének lát.

2022. jún. 2. 09:08
 19/27 anonim ***** válasza:
74%
A huxit pártot viccként alapították még korábbam, most Viktor egyik kiskutyája akarta megalakítani, és pofára esett.
2022. jún. 2. 09:11
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, hogy kiderül, már ha tényleg van ilyen.
2022. jún. 2. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!