Egy napon kiderül, mivel zsarolják az oroszok – írta Orbánról az Európai Néppárt külügyi szóvivője- ez így lenne?
Amíg csinálja amit Putyin mond, addig valószínűleg nem.
...és látjuk, hogy csinálja, vétózik ha kell ha nem, tolja az orosz propagandát a láthatatlan fideszes csatornákon, 10 éve próbálja szétfeszíteni, gyengíteni az uniót.
....de ha kiderülne.....hát nem tudom, egyrészt Borkait is simán megválasztották polgármesternek újra, miután kiderült hogy drogozik, házasságtörő, meglopja a városàt az Audi-földek elcsalásával, rávett prostitucióra hölgyeket üzleti előnyért,stb, stb.
Másrészt oldalakon át tudnánk most is sorolni Orbán gazságait, és ugye mégis....
Milyen érdekes, hogy először az Amerikából pénzelt 444 hozta le ezt, miután az USA bábja Michael Gahler nekiállt vergődni Orbán ellen, hogy az EU eladósítása amerikai energiahordozókkal nem fog olyan gyorsan bekövetkezni.
Mondjuk érdemes megnézni azt a kemény 120 lájkot tweet alatt, ez sokat elárul milyen érdekfeszítő kijelentést tett ez a szerencsétlen 🤣
Semmivel nem zsarolják, csak ő nem egy érzelgős, szenzitív temperamentum. Engem is idegesít ez a sok sajnálkozás, ukrajnázás. El lett mondva, hogy Oroszország az agresszor. Mi más kell még? Fogjátok már fel, hogy Orbán nem egy érzelgős típusú kormányfő. Logikus, hogy a háború problémát jelent, ő viszont csak Magyarország érdekeinek megvédésére fókuszál.
Én sem vagyok egy érzelgős személyiség és baromira feldühít, amikor számon kérik rajtam, hogy nem nyafogok eleget.
#8 nem veszitek észre, hogy ez az egész egy nagy színjáték nektek?
Évek óta csak üzengetnek össze-vissza a politikusok egymásnak a neten, az egész egy nagy show ami az arra kapható embereket szolgálja ki.
Ehhez nem kell semmilyen fan-nak lenni, csupán csak egy kis intelligencia kérdése, hogy rájöjj mekkora kamu a politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!