Ha az LMBTQ-nak semmi köze a majomhimlőhöz, akkor miért
figyelmeztetnek rá?
Egy "kicsivel" drágább az ingyen kapott HIV gyógyszer, mint a tb, amit befizetnek.
2022. máj. 31. 16:46
És a rákosok kemoterápiája nem zavar? Mondjuk a láncdohányos tüdőrákja? Vagy a 150 kilós cukorbeteg inzulinja? Vagy csak akkor zavar, ha valaki meleg?
2022. máj. 31. 16:49
Van egy kis különbség aközött, hogy valaki rákos, mert sajnos így hozta a sors, vagy valaki azért kapta el a HIVet, mert lusta volt gumit húzni, esetleg a partnere.
2022. máj. 31. 16:53
De a láncdohányos mégiscsak tett a tüdőrákért. A betegesen elhízott, életmódjával nem törődő cukorbeteg is tehet arról, hogy beteg lett.
2022. máj. 31. 16:55
A nagyanyám cukorbeteg, ahogy az egyik szomszédom is, egyikük sem elhízott, hanem így hozta a sors.
A láncdohányott tett azért, hogy beteg legyen, míg a HIV fertőzött a kicsapongó szexuális élete miatt viszi a pénzt azok elől, akik nem tehetnek a betegségükről.
2022. máj. 31. 17:02
#28 nem hittem volna, hogy ezt magyarázni kell, de tessék. A cukorbetegségnek 2 típusa van, az egyes és a kettes típus. Az egyes genetikai okokra vezethető vissza, a kettest meg a rossz életmód (zabálás, kevés sport, stb) okozza. Így megvan?
De annyi ilyen van még. A részeg sofőr, aki fának csapódott, őt is “a te pénzeden” műtik. A detoxban is “a te pénzeden” gyógyítják az embereket. Mások felelőtlensége miatt megsérült embereket is “a te pénzeden” gyógyítanak. És még lehetne sorolni.
Bár most rákerestem, és a HIV gyógyszert ugyanúgy a betegnek kell megvennie, szóval az sem “a te pénzed” vagy bocs a “normális emberek pénzéből” megy.
2022. máj. 31. 17:10
HIV-fertőzöttek se kapják ingyen a gyógyszereiket... egyrészt, másrészt meg dolgoznak élet hosszig... max azokat rokkantosították le, akik egy minden gyógyszernek ellenálló változatot kaptak meg és hosszú ideig halál küszöbén volt, egyébként elég 1 partnerrel együtt lenni, akár hosszabb ideig, ha az a partner nem volt hű...
2022. máj. 31. 17:36
Már ne haragudj kérdező de szerintem 2022-ben már mindenki sokszor cserélgeti a partnereit szexuális orientációtól függetlenül. Annyira unalmas már ez a “melegek összevissza dugnak” feltételezés. A heterok ugyanezt csinálják, és ugyanúgy van aki nem, ahogy a melegeknél is. Azért nem kell ennyire álszentnek lenni
2022. jún. 2. 09:56
Sztriptíz bárok kedves kérdező? Útszéli hölgyek? Hmmm?
2022. jún. 2. 10:48
30/54 A kérdező kommentje:
Nincsenek heteró fétisfesztiválok, leírtam. Sztriptízbár rossz példa, ott nem szexelsz a lánnyal. Útszéli hölgyeknek meg fizetsz, nem önként vannak veled, ez nem egy fetisiszta életstílus.
Kapcsolódó kérdések: