Ha az LMBTQ-nak semmi köze a majomhimlőhöz, akkor miért figyelmeztetnek rá?
Meg heterók is elkapták, tudtad kérdező, hogy én a tilos rádió egyik meleg témájú társ műsorvezetőként egy olyan HIV-pozitív édesanyával találkoztam aki egyébként tanárnő, és bár volt egy alkalmi éjszakája a karibi férfival, akitől gyermeke is megfogant, és volt egy gyanú benne,hogy esetleg HIV-et elkapta, de gyermeke születése után nem tesztelték... mert lebeszélték a nőt... aztán pár évvel később gombás fertőzések, hajhullást majd ájulás után kórházba került... és kiderült, hogy vörösvértestek száma lent van, immunrendszere béka feneke alatt, és azt hittem agytumora van, aztán jött Szlávik János aki az ország infektológusa, és azonnal HIV-tesztre küldte, és pozitív eredménnnyel jött vissza, de erős gyógyszerek miatt, ma-már tünetmentes, és nem fertőz ugyanis kimutathatlanul alacsony szinten van a vírus a szervezetében.
Aztán évekkel később összefutott egy magyar szeretőjével, akinél HIV-gyógyszer dobozokat fedezett fel, kiderült a heteró magyaró férfi szintén AIDS állapotba jutott, de a stigma miatt, miután őt is visszahozták a halálból, nem mondta el, már pedig ha elmondja, és nem tekinti szégyellni való dolognak, akkor a nő se kap agyvelőgyulladást... Egyébként az első gyermeke nem kapta el HIV-vírust, pedig szoptatta is.
Azóta pedig összejött egy diákkori szerelmével, akinek egyből elmondta, hogy HIV-fertőzött, és nem, nem hagyta el, hanem összeházasodtak, és képzeld természetesen úton szülte meg második közös gyermeküket, és őt is szoptatja és megalapított egy alapítványt is.
Íme egy másik magyar példa, ahol egy iskola igazgató helyettes ma már nagymamát fertőzött meg a férje aki külföldre járt dolgozni, és férj AIDS-ben hunyt el, de a nagymama nem halt meg, mert azóta is él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!