Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a bizonyíték arra, hogy...

Mi a bizonyíték arra, hogy Orbán Viktor korrupt és hogy Mészáros Lőrinc az ő strómanja?

Figyelt kérdés
Mindig ezzel jönnek a ballibsik, de érdekes módon semmi bizonyíték nincs rá.

2022. máj. 30. 00:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14%
Mészáros már 2010 előtt milliárdos vállalkozó volt. Semmi bizonyíték sincsen hogy bármiféle stróman lenne. Ez az igazság
2022. máj. 30. 07:45
 12/22 anonim ***** válasza:
4%
Van az igazság és van az, amit bizonyítani is lehet. Ha mindig csak az utóbbit néznénk, kisülne, hogy Gyurcsány és bandája is a legártatlanabb bagázs volt 2010 előtt.
2022. máj. 30. 08:25
 13/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem hiába szeretett bele őnagyságába Dr Várkonyi Andrea. :D
2022. máj. 30. 09:06
 14/22 anonim ***** válasza:
93%

"Mészáros már 2010 előtt milliárdos vállalkozó volt. Semmi bizonyíték sincsen hogy bármiféle stróman lenne. Ez az igazság"

Mégis 2010 óta gazdagszik csillagászati mértékben.

2022. máj. 30. 09:06
 15/22 anonim ***** válasza:
86%
Őszintén, lenne pofája bárkinek rajta kivül ebben az országban egy böhöm nagy stadiont odarakni a kertje végébe?!
2022. máj. 30. 09:57
 16/22 anonim ***** válasza:
89%

11-es:

"Mészáros már 2010 előtt milliárdos vállalkozó volt. "

erre egy alátámasztó dokumentumot, vagy cikket légyszives.

Mert nem volt az.

Simicska bukása után lett belőle valaki.

2022. máj. 30. 15:54
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
Mi a bizonyíték?Ezt most tényleg kérdezed?Fhu hát öcsém neked vagy két számjegyű az IQ-d vagy olyan vakon vagy,hogy nem tudod ki az USA elnöke🤣🤣🤣Erre olyan sok a bizonyíték, hogy az félelmetes.
2022. máj. 31. 13:10
 18/22 anonim ***** válasza:
83%

"Mészáros már 2010 előtt milliárdos vállalkozó volt. Semmi bizonyíték sincsen hogy bármiféle stróman lenne. Ez az igazság"

Vállalkozó volt de nem híres és gazdag, az Orbán idején lett belőle. Ráadásul hogy hogynem közbeszerzésekből gazdagszik, amit Orbán pont el tud neki intézni. Nem piaci alapon gazdagodott meg.

2022. máj. 31. 13:14
 19/22 A kérdező kommentje:
Persze, sok a szóbeszéd, de én olyan bizonyítékokra gondolok, amivel meglehetne őket buktatni. Az kevés, hogy mi a látszat, meg hogy mi emberek mit gondolunk Lölő meggazdagodásának körülményeiről. A kettő között óriási a különbség. Amíg nincsenek kézzel fogható bizonyítékok, nincs mirol beszélni.
2022. máj. 31. 13:16
 20/22 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj kérdező, hogy ezek olyan dolgok amiket az átlag magyar egyszerűen nem láthat. A közbeszerzéseket nem látjuk. Csomó minden titkosítva van. Ezért nincs kézzel fogható, viszont nyílt titok az egész. Ez olyan mintha mutatnék neked egy papírt majd elégetném, és azzal jönnék neked hogy mutass fel nekem egy bizonyítékot, hogy az a papír létezett. Hogy a fenébe mutathatnál nekem bizonyítékot ha előtte én azt elégettem? Na ennyire lehet ezt is bizonyítani, viszont azért mert nincs neked tetsző bizonyíték még létezik a csalás.
2022. máj. 31. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!