Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánkosok ellenzik a...

A Mi Hazánkosok ellenzik a rasszok közötti gyermekvállalást?

Figyelt kérdés

2022. máj. 29. 15:48
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Akkor a Mi Hazánkosok mégiscsak rasszisták. Nem értem miért tagadják folyton.
2022. máj. 29. 18:41
 12/24 anonim ***** válasza:
74%
11: mert nem szalonképes nyilvánosan erről beszélni, de mindenkinek egyértelmű, hogy a rasszisták pártja
2022. máj. 29. 18:49
 13/24 anonim ***** válasza:
86%

"Szerencsére nem sokat látni ilyet a valódi életben."

Én meg úgy tudom, hogy egyre több van.

2022. máj. 29. 18:49
 14/24 anonim ***** válasza:
87%

#9 Ez egyre jobb.Külön faj?Tudod mit jelent a 'faj'?

Az ember faja az ember, azon belül vannak különböző rasszok.

Faj, mint ember, kutya, macska, elefánt létezik.A cigányok ha nem emberek, akkor mik mégis???

És melyik rasszhoz tartoznak?

2022. máj. 29. 19:10
 15/24 anonim ***** válasza:
88%
#9 suliban mit csináltál? tudod mi az faj?
2022. máj. 30. 00:30
 16/24 anonim ***** válasza:
29%
Ne filozofáljuk már itt fölöslegesen a dolgokat! A cigány sose lesz magyar. Ők egy külön tábor. Jelenleg szaporodási verseny van, és ők állnak nyerésre. Ezért kell a Mi Hazánkra szavazni. Hogy ne legyen Magyarországból Cigányország 20-30 év múlva.
2022. máj. 30. 11:42
 17/24 anonim ***** válasza:
37%
Elnézve a kommenteket, ezután bárkire szavazok, csak az MH-ra nem. Kellene az a szaporodási korlátozás, de inkább a fenti MH-s választóknál.
2022. máj. 30. 14:01
 18/24 anonim ***** válasza:
38%

Miért is?!?!?

Dolgozó, adófizető, büntetlen előéletű pasas vagyok, rendezett családi háttérrel, felelősségteljes gondolkodással, betartva az együttélési normákat.

Szerinted nekem nem kéne szaporodni, de a *tudjukmilyen* fajnak meg igen?!?!?!?!

2022. máj. 30. 14:15
 19/24 anonim ***** válasza:
65%
#16 miért Duró Dóra kinderfabrikot alapít? és utána a Mihazánk a legyártott gyerekeket fel is neveli?
2022. máj. 30. 14:42
 20/24 anonim ***** válasza:
93%

Én nem vagyok jobbos szavazó, de az a véleményem hogy az MH-s szavazók ócsárlása helyett nyugodtan lehet az elmúlt évtizedek elhibázott kisebbségpolitikáját kritizálni, ami nagyban hozzájárult a társadalmi feszültség fokozódásához. A baloldali kormányok is ugyanúgy a szőnyeg alá söpörték a problémát, csak másképpen. Aztán tessék, van egy súlyos integrációs problémákkal küzdő a lakosság kb. 8%-át kitevő kisebbségünk, ez jó 40-50 éven belül a duplája lesz, mert újszülöttek kb. 15%-a már most roma a becslések szerint, az észak-magyarországi, és észak-alföldi régiókban az általános iskolás diákok 20-30%-a. Ezek mellesleg a Dél-Dunántúllal együtt az ország legelmaradottabb régiói. A roma népesség összes gazdasági és társadalmi szempontból releváns mutató terén rosszabbul teljesít mint az átlag lakosság. És akkor mi a megoldás? A rendszerváltás óta még egy kormány sem tudott egy eredményes programot kidolgozni arra, hogy mit tegyünk az új gazdasági-politikai berendezkedésben leszakadó romákkal. Előtte legalább a foglalkoztatottságuk magas volt, tehát nem segélyeken tengette jelentős hányaduk a mindennapjait, hanem viszonylag fix. munkából származó jövedelemmel rendelkeztek. Addig milyen integrációt várunk, amíg ez a 0. lépés sincs meg, tehát nincsenek meg a belső erőforrásaik a felzárkózásra? Hogy ezt kapitalista viszonyok között, egy demokratikus jogállamban hogyan lehet orvosolni arra még nem talált ki senki épkézláb megoldást, a baloldal is csak hebeg-habog ilyen trendi látszatra menő szlogenekkel a rendszerszintű diszkrimináció megszüntetéséről, az Egyesült Államokból lenyúlt kereteket próbálják hazai viszonyokra alkalmazni csak éppen a belső tartalom nélkül. A cukormázas egyenlőség, rendszerszintű diszkrimináció, hate-speech mantrázásán kívül mást nem tudnak felmutatni. De nem is kell meglepődni rajta, az ilyen felsőosztálybeli megélhetési politikusok nagy részének, mint például a Momentumos Cseh Katalinnak aki azzal van elfoglalva hogy a kampánypénzeket (közpénz) a rokonságának, barátainak meg a hozzájuk köthető vállalatokba tömje, nem marad ideje a cigányokkal foglalkozni. Valószínűleg élőhelyéről a Parlamentig kocsikázva nem is találkozik velük. Aztán meg pislogunk hogy vannak MH-sok akik ugranak arra hogy van aki tudomást vesz egy problémáról végre, és mond is rá valamit. És akármekkora hülyeséget is, az ilyen phasságoknál még mindig egy fokkal értelmesebbet.

https://www.youtube.com/watch?v=z-nrKyz3vpo

2022. máj. 30. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!