Magyarországon lehet valamilyen formában érzékenyíteni diákokat, hogy elfogadóbb legyen az ország a melegekkel szemben?
Figyelt kérdés
Manapság szerintem Magyarországon ciki melegnek lenni, lenézik őket, a szülők nem fogdnák el ha gyereke meleg lenne stb. Ha két melegnek gyereke lenne, akkor az iskolában hihetetlenül bántanák hogy mi van két apukád van és társai..2022. máj. 29. 14:05
11/28 anonim válasza:
Tudom, hogy nem akartok jót, de akkor se mehettek be az iskolába.
13/28 anonim válasza:
Nem. Láthatóan még nem vagyunk elég gyűlölkedőek.
14/28 anonim válasza:
Szerintem eleg a melegellenes plakátkampanyra gondolni.
Tele volt a fész vele hogy a plakattal a hatterben csókolóznak meleg parok.
Szóval a fideszen kívül senkit se erdekel ez.
Csak es kizarolag a fidesz tolja folyamatosan a meleg propagandat reklamozast.
Miközben se az atlagembert se a melegek nem foglalkoznak a fidesz bohóckodásaval csak élik az életüket.
15/28 anonim válasza:
#10. "A népszavazás érvénytelen lett, de a törvényt nem helyezték hatályon kívül."
És ez így jogilag 100%-ig rendben is van.
16/28 anonim válasza:
#15 Magyarországon annyit ér a jog, mint egy véres rongy.
17/28 anonim válasza:
#16. Neked nyugodtan lehet ez a véleményed, még ha semmi köze sincs a valósághoz.
18/28 anonim válasza:
De nem úgy volt, hogy senki nem akar bemenni érzékenyíteni az iskolába, ez csak Fidesz-propaganda, és a gyermekvédelmi törvény is felesleges?
19/28 anonim válasza:
De, most is így van. A gyv. tv. nem fölösleges, annak számtalan más pontja is van.
20/28 anonim válasza:
#18. Ez a probléma, ez egy álprobléma. :))
bohóc.jpg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!