Jol erzem hogy a kormanymedia kezdi erositeni hogy az oroszokkal joban kell lennunk?
Mostanaban kezdtem az Origon tapasztalni hogy minden nap "Rendkivuli" hir van, ami valami fajta Orosz/Putyin fenyegetest tudatosit... hogy ilyen meg olyan sz@r lesz a Nyugatnak.
Nyilvan amellett hogy a Kormany altal allando "veszhelyzetet" tudatositsa, es a felelemerzetet fenntartsa, azt hiszem meszebbre is mutatnak a cikkek.
Ma aztan nyilvanvalo lett:
Itt nyilvan azt probaljak sugallni, hogy joban kell Oroszorszaggal lenni es nem szankcionalni mert arra csak rafazni lehet.
Nekem az az erzesem, hogy puhitjak az oroszellenesseget itthon, hogy a tarsadalom ne akadjon fenn ha nyiltan kell Putyinhoz dorgolozni majd a jovoben.
Azzal operal a cikk tudat alatt, hogy nehogy mar olyan hulyek legyunk mint a Nyugat... es ne szankcionaljuk az oroszokat.
Kb olyan, mint mikor ovodas koromban azt mondtam a masik gyereknek...Latod a Julcsika milyen hulye, mert nem adta nekem a homokozo lapatot. Aztan akinek ezt mondtam nyilvan odaadta mert hiszen ki akar hulye lenni :) Szimpla manipulacio :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!