Benzinkutasok, milyen érzés betartatni egy 23:50-kor lehozott jogszabályt, ami már éjféltől él?
Nem a piaci ár, a hatósági ár. Vásárolni mentem reggel, láttam a Mol-kútnál a táblát, 479,90 forint szerepelt rajta.
Majd amikor tankolsz, akkor látod a piaci árat, és pénztáros állítja vissza hatósági árasra a számlád, ha igazoltad a magyar rendszámot.🤣
3-
"""Pont olyan, mint mikor 2022. november 11.én a munkásbuszt várva hajnali 4-kor megbüntetett a rendőr 5000 forintra, mert nem volt nálam munkáltatói papír. "Éj-fél-től ez a törvény!". Mindenki megkapta az 5000-es csekket aki ott volt akkor."""
Hogy te mekkora hazug vagy!!!!!!!!!!!!
A kijárási tilalmat 2020 március 27-én jelentették be .
Már ekkor munkáltatói igazolás kellet a munkába járáshoz amit meg is kaptunk a munkahelyemen másnap a netről letöltve.
Majd a május végi kijárási tilalom eltörlése után novemberben újra be kellet vezetni a kijárási tilalmat az esetszámok növekedése miatt viszont a korában kiadott a munkáltatói igazolást továbbra is elfogadták a rendőrök.
Engem is igazoltatak a rendőrök aznap megmutattam a márciusban kiadott igazolást és mehettem is tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!