Ki támogatna egy Magyar Melegekért Pártot?
Én azt utálom a melegekben mint a vegetáriánusokban. Valamiért mindig szóba kerül a szexuális irányultságuk, mint a vegáknál, hogy ők vegák.
És ezt dülledt szemmel szinte kényszeresen érzik magukban, hogy ezt tudatniuk kell a nagyvilággal, míg egy hetero szóba sem hozza hogy ő hetero vagy éppen mindenevő kb soha.
Az meg, hogy a pride már 1 hónapos egyenesen nevetséges és felháborító. Mi lesz a kövi? Pride év???
Még a háborús események, ahol emberek haltak meg tömegeivel azok is mind csak 1 napot kapnak...
Erősen túl van tolva ez az egész!! A mozgássérülteket és egyebeket jobban sajnálom mint a melegeket.
A másik, hogy ez az tomboló LMBTQ marhaság csak annyit ért el, hogy most már szabályosan utálom a meleget pedig régen le se sz*rtam őket. (és nem nem a kormány miatt... Az LMBTQ nem bír magával)
Meleg vagyok, nem támogatnék egy ilyen pártot.
Az országban a LMBTQ emberek helyzete a TOP 10 fontossági listán SINCS rajta.
Sokkal nagyobb problémák vannak a homofóbiánál. Miután azokat kezeltük, azután beszélhetünk bármely kisebbségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!