Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha letesz valaki kétezer...

Ha letesz valaki kétezer forintot a pultra és megkéri a benzinkutast nézze meg mégegyszer a rendszámot akkor lehet hogy már magyarnak fogja látni a kutas a szlovák rendszámot a BMW-n ?

Figyelt kérdés
2022. máj. 27. 00:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem letehetné, - elhajtanám a "vérbe"!
2022. máj. 27. 10:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Itt nagyon becsületes mindenki, de egy benzinkúti dolgozó ami nettó 200 ezres fizetésért robotol, máshogy gondolkodik. Szerintem van köztük olyan, aki belemenne ilyenbe, 5 ilyen embernél már a napi fizuja meg van. Persze ha a főnök észrevesgi, akkor repülni fog, de lehet, hogy van, aki kockáztatna ennyiért is.
2022. máj. 27. 13:51
 13/15 anonim ***** válasza:

#12 Elhiszem, hogy létezik ilyen erkölcstelen ember, de ennyire ostoba biztos nincs.

Be van kamerázva az egész benzinkút...Az is biztos, hogy figyelni is fogják a kutasokat.

2022. máj. 27. 13:54
 14/15 anonim ***** válasza:
#12 Nem csak, hogy repülni fog, szerintem le is csuknák hogy példát statuáljanak vele.Egy pár millás pénzbüntetést minimum kapna.
2022. máj. 27. 13:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Többség simán megcsinálja. Nem is nagyon rúgják ki, mert nincs ember helyette.

Ha meg mégis kirúgják, akkor átmegy egy másik kútra.

Sittre meg biztos hogy nem teszik le emiatt

2022. máj. 27. 22:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!