Véleményed szerint Orbán most kit adóztat meg, a nagy cégeket vagy a kisembereket?
Figyelt kérdés
2022. máj. 26. 15:21
A kérdező szavazást indított:
A nagy cégeket.
A bérből fizetésből élő embereket. A cégek megint áthárítják, árat emelnek ahogy mindig is teszik.
31 szavazat
1/17 anonim válasza:
Mindenkit,válogatás nélkül.adó adó még több adó,ehhez ért nagyon.
2/17 anonim válasza:
A kisembereket, és csak azokat a cégeket, akik nem Fideszek.
3/17 anonim válasza:
Mindegy ki mit mond, hogyan adja elő, mindig a végfelhasználó, fizet. Egy vállalat, cég, ha nincs meg a kellő, elvárt profit, vagy bezár, vagy továbbáll. Ez csak olyan népámítós szöveg, hogy büntetjük a csúnya multikat, bankokat és hasonló.
4/17 anonim válasza:
a Cégek extraprofitjait vesszik el, az lesz az érdekes, hogy átháritják-e ránk, meghogy hogyan csinálják, meg mit tesz a kormány ez ellen...stb stb
5/17 mindentudó99 válasza:
Nyilván át lesz hárítva de még így is jobb mint a négyszeres gáz ár.
6/17 anonim válasza:
Az lesz az érdekes, hogy valóban a profitot adóztatják-e majd meg, vagy a teljes bevételt, ahogy fidesznél szokták. Ha az utóbbi, akkor nyilván csak duma az extraprofitos szöveg.
7/17 anonim válasza:
Mind egy nagy parasztvakító látszatintézkedés:DD
Fidderek nem értik és nem is fogják mert ahhoz agy is kellene🤭
Majd rá lesz fogva a háborúra meg a majomkórságra az infláció meg a Sorosra meg a Gyúcsányra meg a Brüsszelre meg minden élő és mozgó emberi lényre ahogy mindig lenni szokott de nem esik le soha a birka agyatlanoknak hogy mennyire át vannak bacarintva.
Háborús vészhelyzetről pedig fogalmuk sincs hogy azzal mennyit árthat a hasas:DDD
Na mindegy ezek bonyolult dolgok és nehéz észt adni oda ahol nincs.😂
8/17 anonim válasza:
Majd ha támadnak az ufók akkor majd nem kell fizetni, ingyen fogunk élni. Így bizony. Nem lesz semmi gond akkor mert akkor a kormánynak kell az embereket megmenteni, nyalni. Van mit vissza dolgoznia a kisember javára. Eddig lopáson éltek, de ha világ vége lesz akkor majd a kormány fog segíteni azon belüli emberek. Igen, óbán is a kisgatyáját eladja a kisgyereknek meg utso réz pénzt a gatyábol. 😃😃😃 Ezt nekik kell fizetnimajd
9/17 mindentudó99 válasza:
#7 Nekem ez így pont jó. Rám terhelik a multik. Havi szinten egy tizessel több lesz a kiadásom. Viszont havi 75 ezret spórolok a gázon hogy negyed annyi mint mas országban. 65 ezerrel beljebb vagyok havonta. Ez így pontosan jó lesz.
10/17 anonim válasza:
A katásokat is meg akarja adóztatni. Én pl. a kis nyugdíjamat egészítem ki a katás vállalkozásommal. Ha fölemelik, akkor meg fogom szüntetni, mert már nem fogja megmérni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!