Az elbocsájtott kormánypropagandisták sorsa mi lesz?
Megpróbálnak elhelyezkedni másik lapnál, vagy ha olyan nincs akkor pályát módosítanak.
Az újságíró nem kormánypropagandista! Végzi a dolgát amivel megbízták, írja a cikkeket, tördel, szerkeszt, fényképet készít stb. A többség lesz.rja milyen cikkeket kell megjelentetni - csak Bp-n szokás ilyen úri huncutkodás hogy nekem elveim vannak kérem. A leépítés meg várható volt, egyre jobban szűkül a nyomtatott sajtó piaca, egy ésszerű határon túl nincs értelme a veszteséget a tulajdonosnak saját zsebből finanszíroznia.
Hát, nektek tényleg nem jó semmi. Ha sok a kormánypárti lap, az a baj, ha csökken a számuk az a baj...
Ha sokat invesztál egy médiumba a kormány, az a baj, ha piaci szempontokat érvényesít, az a baj...
Szerintem meg az a baj, hogy magatok sem tudjátok mit akartok...
Ki mondta hogy baj, hogy kihúzzák a szőnyeget a prosti stricik meg hasonlók alól? Tök jó dolog.
Csak azt találgattuk, hogy az ilyet Huth, féle propagandistákkal mi történik majd.
Egyetértek 7-essel.
Amikor pl. a tévéhíradóból elküldték Bende Balázst, én is gondolkodtam, mi lett vele.
Legvalószínűbbnek azt tartom, hogy mivel elérte a vágósúlyt, vágóhídra került, és azóta már kolbászba is töltötték. Ha valahol egy hentesnél narancsszínű kolbászt láttok, valószínűleg Bende Balázsból készült, mert ő felaprítva és ledarálva is ki tudja fejezni elkötelezettségét a Fidesz mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!