Mi lenne az országgal?
Mi lenne az országgal ha nyer volna az ellenzéki összefosás? Állandó marakodás , döntésképtelen parlament , a politikai stabillítás megszűnése miatti gazdasági káosz Stb....
Tipikus példa erre a fővárosi közgyűlés.
2-
"""Mert most mi a helyzet? Gazdaságilag az ország a csőd szélén tántorog, oktatásban a tanár hiány kezd katasztrofalis lenni, orvosi ellátás összeomlott."""
Melyik országban?
5
""Orbán megoldotta reggel 382 volt 1 € most 393 😍 Hát ez szuper, nem?""
És akkor mi van?????????
Mindig a forint árfolyamin lógtok elmebeteg módjára.
ma 21:20
Te mivel magyarázod, hogy mióta a Fidesz lop azóta a V4 átlag GDP növekedésénél kicsivel jobbat tudunk, míg amikor az ellenzék nem lopott (MSZP-SZDSZ) 2002-2010 között meg a V4 átlag növekedésének a felét se tudtuk.
kb. 1000-1500 milliárd forinttal lenne több minden egyes évben a költségvetésben ha hozzuk a szlovák, cseh, lengyel átlagot 2002-2010 között. (csak halkan jegyzem meg 98-2002 között a 150%-át tudtuk a növekedésüknek, szóval előtte és utána is tudtunk jobban nőni)
21:28
Én nem ismerem el. Szerintem ez nem kormányzás, ez egy vicc.
21:29
Tele vagyunk tömve eu-s pénzzel. Amúgy meg képzeld el hol tarthatnánk ha nem a lopás volna a cél.
“ És akkor mi van?????????
Mindig a forint árfolyamin lógtok elmebeteg módjára.”
Min kéne drágám?
Ti meg a Megafonos embereken, az MTVA-n az Origón a 888 a TV2-n ès a többi KESMA hálozaton
""Mihály és Matolcsy György ugyanígy marják egymást, ""
Hűha! Ezen jót röhögtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!