Ön szerint is a legjobb az országgal hogy a Fidesz irányítja?
Aki dolgozni akart, eddig is dolgozott.
Majdnem 500 ezer közmunkás van, azoknak is adtak munkát, így már nem segélyből kell élniük, hanem megdolgozhatnak a kenyérért.Minimálbér környékén is közel 2 millió ember él, az ő helyzetüket a hatalmas béremelések nagyon jól megnövelték.Rengeteg üres álláshely, aki akar tud és dolgozhat.
Persze akik az ellenzékre szavaztak azoknak a nyugati valóságmodell volna a jobb, több ezer euro havonta a semmiért.
Nyitva van az országhatár, akinek nem tetszik az itthoni munka és kenyér kimehet a rothadó nyugatra és eheti a mekis meg kitudja milyen műkaját, és élheti azt a műéletet, amit annyira dícsőítenek.
Mondjuk azt hogy jelenleg a fidesz a kisebbik rossz.
Ezt persze az ellenzék nem hajlandó elfogadni. A vereségért is szinte mindegyik párt MZP-re mutogat pedig közösen hozták össze.
De hogy gondolta az ellenzék, hogy egy ilyen embert engedett volna a hatalom közelébe, mint az makizaj?
A magyar nép létére jelentett volna fenyegetést, ahogy mondta ahogy engedte volna a fegyverszállítmányokat, meg katonákat is akart küldeni.Éppeszű ember még a földről is eltörölné azt aki ilyeneket mond, háborús helyzetben.
"Majdnem 500 ezer közmunkás van"
Eddig olvastam. Nincs ennyi közmunkás.
#5 "az ellenzék a háborúba küldött volna minket"
Eddig is tudtam, hogy ostoba vagy, de hogy ennyire, azt nem hittem volna.
És az szerinted miért jó, hogy 500 ezer közmunkás van, ami egyébként hazugság. Miért jó szerinted, hogy nulla értékteremtő, alibi munkáért az állam fizeti őket az adófizetők pénzéből? Nem inkább valódi munkahelyeket kéne teremteni, ami hozzáadott értéket teremt?
Várom a válaszod kérdező, bár úgyis elbújsz ahogy a magadfajta fideszpatkányok szokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!