Ezek az extraprofitos cégek amiket most Orbán meg fog adóztatni áthárítják majd ezt a fogyasztókra?
"Ezt kéne már kicsit felfogni, hogy jönnek a multik lenyomják a szart a torkodon és még örülsz is neki, hogy te hugyért fosért veszed a zöldséget, húst és csodálkozol hogy a magyar kistermelők miért mennek tönkre."
A LIDL-be és az Aldiba szinte csak hazai termékeket kapsz. A húsok és a zöldségek is mind hazai termelőktől van vásárolva, még kistermelőktől is. Sőt, a piacon sokszor szarabb minőséget tudsz venni a kistermelőktől, mint ezekben a multikban. ;)
“ Amúgy a CBA és ezekben lévő gyümölcsök, zöldségek mind külföldről származnak. Egyszer olvasd el a származási helyet. Aztán nézd meg az Aldit. Na ugye? ;)”
Hagyd! Ezek a narancsos nemzethykomcsik úgy át lettek baltázva hogy csak, szegények annyira atymosottak, hogy abból már kitisztulni nagyon nehéz
""A külföldi Multik mérföldekkel többet, és nézd meg a nagy nemzethy mennyi fizet és mennyit mondjuk az ALDI""
ha már az ALDI - nál tartunk öt hónapja dolgozom ennél a fosnál napi 8 órában eddig a legtöbb amit kikaptam mint "fizetést" 178 ezer forint volt.
"ha már az ALDI - nál tartunk öt hónapja dolgozom ennél a fosnál napi 8 órában eddig a legtöbb amit kikaptam mint "fizetést" 178 ezer forint volt."
Hát ebből látszik, hogy jó kamu vagy, mert se a LIDLbe se az ALDIba nem fogsz 350 ezer nettó alatt keresni.
"""Amúgy a CBA és ezekben lévő gyümölcsök, zöldségek mind külföldről származnak. Egyszer olvasd el a származási helyet. Aztán nézd meg az Aldit. Na ugye? ;)”"""
Tudom honnan érkezik a ""Magyar alma vagy például a "Magyar" krumpli vagy paradicsom az Aldiba.
Nagy részükben akkor láttak magyar termőföldet amikor a kamion elment a szántóföld vagy termőföld mellet.
(egy Aldis)
17-
Elküldjem a fizetési cédulámat???????????
Írd meg a címed és küldöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18: Tőlünk is vesz az Aldi. A zöldségek, gyümcsölök, amik itthon teremnek azt itthonról viszik. Akkor jön maximum külföldről, ha nincs elég itthon, viszont kereslet van rá. Értjük? ;). Te se vagy Aldis. ;)
19: Küld. Munkaszerződést is. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!