Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek az extraprofitos cégek...

Ezek az extraprofitos cégek amiket most Orbán meg fog adóztatni áthárítják majd ezt a fogyasztókra?

Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 21:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%

"Ezt kéne már kicsit felfogni, hogy jönnek a multik lenyomják a szart a torkodon és még örülsz is neki, hogy te hugyért fosért veszed a zöldséget, húst és csodálkozol hogy a magyar kistermelők miért mennek tönkre."

A LIDL-be és az Aldiba szinte csak hazai termékeket kapsz. A húsok és a zöldségek is mind hazai termelőktől van vásárolva, még kistermelőktől is. Sőt, a piacon sokszor szarabb minőséget tudsz venni a kistermelőktől, mint ezekben a multikban. ;)

2022. máj. 25. 21:33
 12/26 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy a CBA és ezekben lévő gyümölcsök, zöldségek mind külföldről származnak. Egyszer olvasd el a származási helyet. Aztán nézd meg az Aldit. Na ugye? ;)
2022. máj. 25. 21:34
 13/26 anonim ***** válasza:
84%

“ Amúgy a CBA és ezekben lévő gyümölcsök, zöldségek mind külföldről származnak. Egyszer olvasd el a származási helyet. Aztán nézd meg az Aldit. Na ugye? ;)”

Hagyd! Ezek a narancsos nemzethykomcsik úgy át lettek baltázva hogy csak, szegények annyira atymosottak, hogy abból már kitisztulni nagyon nehéz

2022. máj. 25. 21:37
 14/26 anonim ***** válasza:
87%
Én inkább azt kérdezem,hogy a vészhelyzetet való tekintettel mikor vesznek vissza a politikusok fizetésből jelentősen?
2022. máj. 25. 21:37
 15/26 anonim ***** válasza:
11%

""A külföldi Multik mérföldekkel többet, és nézd meg a nagy nemzethy mennyi fizet és mennyit mondjuk az ALDI""

ha már az ALDI - nál tartunk öt hónapja dolgozom ennél a fosnál napi 8 órában eddig a legtöbb amit kikaptam mint "fizetést" 178 ezer forint volt.

2022. máj. 25. 21:39
 16/26 anonim ***** válasza:
38%
Én azt nem értem, hogy ehhez az intézkedéshez miért kell a háborús veszélyhelyzet amikor semmi köze hozzá. A katonai fejlesztéseket alapból lehet csinálni NATO alapon, még támogatást is kapunk rá. A rezsicsökkentést meg nem így kéne elérni, hanem normális áron venni a gázt és az olajat nem háromszoros áron, illetve egyéb alternatívákat keresni.
2022. máj. 25. 21:40
 17/26 anonim ***** válasza:
87%

"ha már az ALDI - nál tartunk öt hónapja dolgozom ennél a fosnál napi 8 órában eddig a legtöbb amit kikaptam mint "fizetést" 178 ezer forint volt."

Hát ebből látszik, hogy jó kamu vagy, mert se a LIDLbe se az ALDIba nem fogsz 350 ezer nettó alatt keresni.

2022. máj. 25. 21:41
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

"""Amúgy a CBA és ezekben lévő gyümölcsök, zöldségek mind külföldről származnak. Egyszer olvasd el a származási helyet. Aztán nézd meg az Aldit. Na ugye? ;)”"""

Tudom honnan érkezik a ""Magyar alma vagy például a "Magyar" krumpli vagy paradicsom az Aldiba.

Nagy részükben akkor láttak magyar termőföldet amikor a kamion elment a szántóföld vagy termőföld mellet.

(egy Aldis)

2022. máj. 25. 21:44
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

17-

Elküldjem a fizetési cédulámat???????????

Írd meg a címed és küldöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2022. máj. 25. 21:45
 20/26 anonim ***** válasza:
93%

18: Tőlünk is vesz az Aldi. A zöldségek, gyümcsölök, amik itthon teremnek azt itthonról viszik. Akkor jön maximum külföldről, ha nincs elég itthon, viszont kereslet van rá. Értjük? ;). Te se vagy Aldis. ;)

19: Küld. Munkaszerződést is. ;)

2022. máj. 25. 21:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!