Ezek az extraprofitos cégek amiket most Orbán meg fog adóztatni áthárítják majd ezt a fogyasztókra?
"ha már az ALDI - nál tartunk öt hónapja dolgozom ennél a fosnál napi 8 órában eddig a legtöbb amit kikaptam mint "fizetést" 178 ezer forint volt."
Mikor?
Amúgy én egyszer tévedtem be a Coopba és eléggé sokkolóak voltak az árak, hiszen jóval magasabbak voltak akkor, mint a Tescoban és Lidlben, ahol szoktam vásárolni.
Magyar multiknak eddig semmi extrát nem köszönhetünk, amit egy német, osztrák vagy francia nem tudott volna megadni. Pedig állítólag a külföldi multik hazaviszik a pénzt, akkor a magyarnak is azt kellene tennie és mégis az OTP az egyik, hanem a legdrágább bank lakossági ügyfélként.
Bruttó 362 ezer lett a kezdő nyolc órás fizetés az Aldiban | G7 - Gazdasági sztorik érthetően
Igen. Teljes mértékben. Sőt, én a cégek helyében nem csak annyival emelném meg az árakat, amennyivel alapból megenném, hanem dublájával, és hogy ne legyen extraprofit el is költeném a plusz bevételt valamire.
Így lehetne elégedetlenséget kiváltani az emberekből ez ellen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!