Ez nem szenzációs? 😍
Reggel 1€ után 382 ft adtak, az is jelent valamit nem, 1 euró után kapok egy valag forintot,
Most este ránézek 393 Wow mondom, ez a kormány csak tud valamit 1 nap alatt 11ft emekedés €-ként. 😄
Lassan lehet EUra se lesz szükségünk, van monjuk valakinek 20 euró a fiókban 7860 forint, egy jó kis kétszemélyes vacsora.
Ferike idejében csak 280 volt🙄 ami 5600 hát azért van különbség.
Magyarország tényleg előre megy! Érdemes volt rájuk szavazni nekik, én nem szavaztam. 😞 Pedig lehet ha nem 2/3 hanem 4/5 felhatalmazást adtunk volna akkot 500 is lenne az € ami 10k forint lenne, na abból már komolyabb dolgok is lehetnek. Na nem baj, nem is értem minek nekünk az € ha ilyen jó magas forintot kapunk 1 db eurónként, ti értitek?
Előre megyünk nem hátra öcsém!
Tartják a szavukat
"Előre megyünk nem hátra öcsém!"
Mit előre? Felfelé b+ felfelé!!4!!4! :D
Ki nem szarja le az eurót?! A nyugat az utolsókat rúgja.
A rubelhez képest hol járunk? Új testvér-országunk a lényeg.
Lehet semmi termék se étel nem lesz, de legalább rubel lesz.
“
#5 Az agyhalált már látjuk nálad. de meglep, hogy neked ez olyan vicces.”
Az pont nálatok van, ti olyanok vagytok mint egy chipes robot amit az AI vezérel
“ Ki nem szarja le az eurót?! A nyugat az utolsókat rúgja.
A rubelhez képest hol járunk? Új testvér-országunk a lényeg.
Lehet semmi termék se étel nem lesz, de legalább rubel lesz.”
Ti menjetek keletre, én megyek nyugatra, nekem a klíma ami fontos meg az óceán, nektek meg lesz hó legalább tudtok majd inni havas vizet. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!