Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fidesz már 12 éve folyama...

Ha a Fidesz már 12 éve folyamatosan teszi tönkre az országot az azt jelenti, hogy az előző kormány annyira szenzációs volt, hogy ezt a ''borzalmas'' időszakot is ennyire elbírja az ország még mindig?

Figyelt kérdés

2022. jan. 22. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Ige. Gyurcsany alatt minden jobb meg olcsobb volt.
2022. jan. 22. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Ha.
2022. jan. 22. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Az előzőek sem voltak szenzációsak, csak nem, ennyire mohók.
2022. jan. 22. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon emlékszek semmi pozitívumra abból az időszakból. Azért sok minden sokkal jobb azóta . Például az ügyintézés jócskán felgyorsult. Amit ma egy kormányablakon elintézel egy óra alatt az anno több napos futkosás volt.
2022. jan. 22. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó, egyetértek, én is sok pozitívumot tudnék felsorolni, de nem teszem, mert egyből jönne a fideszbérencezés. De ha már az ügyintézést említetted, az is nagy könnyebbség, hogy egy csomó mindenért nem kell fizetni. Pl. anyakönyvi kivonatokat (születési, házassági) most már ingyen ki lehet kérni. Emellett online el lehet egy csomó mindent intézni (ezt gondolom a pandémia is elősegítette). Meg azon is meglepődtem, mikor a gyerekeknek útlevelet csináltattam, hogy 500 Ft volt darabja. Kérdeztem, hogy lett ilyen olcsó (korábban drágább volt jóval), mondták, hogy nagycsaládosoknak ennyi (3 gyerekünk van).
2022. febr. 2. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!