Ki mit gondol, hogy lassan újra itt a 400 Ft-os euró?
2022. máj. 25. 18:47
A kérdező szavazást indított:
Ez is a Zorbán hibája.
Nem baj, legalább a hitelem fix.
Nem baj, úgysincs megtakarításom.
Nem baj, euróban van a megtakarításom.
Nem baj, én vagyok Zorbán.
16 szavazat
2/8 anonim válasza:
Marhára nem érdekelnek holmi árfolyamok, nem olyan fontos az, mint ahogy próbálják beállítani. A magyar gazdaság hasít, a reálbérek emelkednek, ez az, ami számít.
3/8 anonim válasza:
Én mindig 10 000 forintra tankolok úgyis.
4/8 anonim válasza:
Néha úgy érzem, szándékosan próbálják lezülleszteni nemcsak Magyarországot, de Európát is. Itthon ez hatványozottan érződik. Olyan, a logikával össze nem egyeztethető döntések kerülnek meghozatalra amik ellehetetlenítik a kisemberek, a középosztály, a vállalkozások biztonságát, kiszámíthatóságát. Jelen pillanatban nem lehet eldönteni hogy mi lesz 3 nap múlva. És ez nagyon rossz.
5/8 anonim válasza:
Azt gondolom hogy ez leginkább a háború hibája, bár valószínű ebben a helyzetben most jobban jártunk volna ha már euró lenne a fizetőeszközünk.
6/8 anonim válasza:
"Azt gondolom hogy ez leginkább a háború hibája"
Amikor 2010-ben a Fidesz kormányra került akkor 264Ft körül volt az Euro-árfolyam. Most 394. Az oké, hogy ők 12 éve háborúznak... :D
8/8 anonim válasza:
Legyen annak a problémája ,akinek sok forintja van.
Lehetőség adott átváltani euróra.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!