Az Ukrajnával szomszédos országok közül máshol miért nincs háborús veszélyhelyzet, miért csak nálunk?
Tehát lényegében kb. mostanában járna le a covid miatti veszélyhelyzet, és ezt akarják meghosszabbítani?
Csak ennyi?
A kormányinfó mikor lesz? (Nem voltam itthon egész nap, net közelben sem voltam, néha ránéztem a mobilra azért, de sehol a semmi infó).
#2 Magyarország messze nem a világ legbiztonságosabb országa. Izland az.
Egyébként meg ez a mentalitás az, ami miatt kialakulnak a diktatúrák.
#7 ez nem változtat azon a tényen, hogy a világ legbiztonságosabb országa hivatalosan Izland.
Magyarország a 19. a listán, az előttünk lévő 18 országból 10 EU-tag, és mind a 18 a Nyugat része/szövetségese.
Szaúd-Arábia is gyakorlatilag bűnözéstől mentes ország.
Igaz, a saria (iszlám törvénykezés) alapján ítélkeznek, nyilvános lefejezések vannak, a tolvajokat kézlevágással büntetik. A vallási rendőrség az emberek házaiban is ellenőrizheti, hogy betartják-e a vallási előírásokat. A vezetést kritizáló embereket akár külföldön is meggyilkolják a titkosrendőreik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!