Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy háborús veszélyhelyzet...

Hogy háborús veszélyhelyzet van, lehet menni nyáron külföldre nyaralni? Vagy zárják a határokat?

Figyelt kérdés
Repjegyet megvettem már, testvéremhez mennék.

2022. máj. 25. 00:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%

semmi ilyen hülyeséget nem jelent.

Ez a veszélyhelyzet azt jelenti amit a járvány alatt is - hogy a kormányzat tud gyorsan intézkedni.

A járvány alatt pl. egészségügyi beszerzésekről, kórházról és az egészségügyben dolgozók munkájáról vagy éppen vakcinabehozatalról dönthettek, most meg a menekültekkel kapcsolatban tudnak gyorsabban dönteni ha kell.

Nem állunk háborúban senkivel és pont azért támadják a kormányt, mert nem is akarják, hogy háborúba kerüljünk vagy abban bármiképpen részt vegyünk. Ez nem változott.

2022. máj. 25. 00:17
 2/13 anonim ***** válasza:
64%

"Nem állunk háborúban senkivel és pont azért támadják a kormányt, mert nem is akarják, hogy háborúba kerüljünk vagy abban bármiképpen részt vegyünk. Ez nem változott."

Még véletlenül sem azért támadják a kormányt, mert még mindig putyin seggét nyalják...

2022. máj. 25. 00:26
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszi a megnyugtatást.

Amúgy Lengyelországba mennék repülővel, az úgy elméletileg lehetséges? Már erre is hujjog a környezetem:(

2022. máj. 25. 00:37
 4/13 anonim ***** válasza:
15%
Én a helyedben most maradnék a popómon. Egyszer kibírod. Ha beüt a sz*r, szerintem az anyaországban a legjobb. De reméljük nem lesz semmi, bár az egész világ kezd megbolondulni sajnos. :(
2022. máj. 25. 01:38
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

“ Egyszer kibírod. Ha beüt a sz*r, szerintem az anyaországban a legjobb. ”

SU alatt is ezt mondogattad, nem érdemes elmenni, itt a legjobb?

🤡

2022. máj. 25. 05:20
 6/13 anonim ***** válasza:
34%
A frontig biztos hogy el tudsz jutni. Vonatjegyet sem kell venned.
2022. máj. 25. 05:55
 7/13 anonim ***** válasza:
14%

"SU alatt is ezt mondogattad, nem érdemes elmenni, itt a legjobb?"

Akkoriban különösen nagy volt itt a jólét.

2022. máj. 25. 05:57
 8/13 anonim ***** válasza:
71%

“ Akkoriban különösen nagy volt itt a jólét.”

🤡

Mihez képest… Gondolom te elhiszed hogy a nyugatnál is jobbak is voltunk vagyunk, 2031.-re mert 30.ban Ausztriát leelőzzük, 2031.-ben meg már Luxembourgot. 2025.-ben meg itt lesz a világ GDP 60%.-a ugye? 🤡

2022. máj. 25. 06:04
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
*2035
2022. máj. 25. 06:04
 10/13 anonim ***** válasza:
55%

A háború miatt nem, de a majomvírus kapcsán viszont már pedzegetik az utazási korlátozásokat:

[link]

2022. máj. 25. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!