Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A majomhimlö miatt is lesznek...

A majomhimlö miatt is lesznek karanténok meg lezárások?

Figyelt kérdés

2022. máj. 22. 16:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
7.es: a Covidnál is úgy kezdték, hogy nem véd a maszk. A végén meg kötelezö lett
2022. máj. 22. 16:51
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

""" nem rúghatnak ki csak úgy egy fertőzés miatt, mert jogállam van és szociális háló."""

Az öcsémet tavaly páros lábbal rúgták ki egy Tiroli éteremből mert két hétig betegállományban volt pedig már három éve ott dolgozott. A főnők megmondta aki egy évben egy hétnél többet van betegen - mehet. Ráadásul szabira sem akarták engedni. Volt olyan, hogy nagy könyörgés árán a főnöke elengedte egy hétre, hogy hazajöhessen a régen látott családtagjait meglátogatni. Vasárnap délutánra hazaérkezet azzal, hogy egy hétig itthon lesz - már kedden telefonált a főnöke, hogy szerda délutánra menjen vissza mert meló van.

2022. máj. 22. 16:54
 13/22 anonim ***** válasza:
41%

Jó hát ti szívni fogtok Mo.-n, mert ha lebetegszetek egy hónapra a főnököd kirúg a p1csába és keres másik munkaerőt helyetted, bőven van. És akkor szépen lenullázódik a jövedelmed és csöves leszel. Vagy ha esetleg nem rúgnának ki, vagy csak fizetetlen szabira küldenének vagy legjobb esetben is táppénzre, akkor is csak 60%-os fizu-t kapnál.

Itt Nyugaton sokkal nagyobb buli egy világjárvány mert tökéletes anyagi biztonságban tart téged a jóléti rendszer, nem úgy mint a büdös koszos balkánon.

2022. máj. 22. 16:55
 14/22 jeverezi ***** válasza:
72%

11-es!

Na igen meg még a covidnál elején mondták hogy valószínleg megmarad kínában. Aztán két év alatt csak lett 500 millió fertőzött és hivatalosan 6,3 millió halott.

Én is elkaptam a covidot, 31 évesen két védőoltással, egészségesen. Két hétig szinte feküdtem és azt hittem sosem fogok felkelni mert belehalok.

2022. máj. 22. 16:55
 15/22 anonim ***** válasza:
Lesznek, pont ez a cél vele. A koronavírust is ezért fejlesztették ki.
2022. máj. 22. 18:23
 16/22 anonim ***** válasza:
44%
#14 Ha nem oltattad volna be magad, egy apró náthával megúsztad volna, mint én.
2022. máj. 22. 18:23
 17/22 A kérdező kommentje:
14-es: Én is elkaptam a Covidot, 2020-ban 30 évesen a legelején, pont Tirolban sieltem, amikor kitört a járvány. Már Magyarországon voltam, amikor megjelentek a tünetek, kb 39 fokos lázam volt, 2 hétig engem is az ágynak vert, de tudtam, hogy minden vírust ki kell feküdni, aikor atünetek elmúltak még akkor is feküdtem pár napig. Az orvos beakart utalni a kórházba de nem hagytam, inkább otthon kikuráltam magam mézzel, fekvéssel,D-viatminnal, citrommal, szelénnel pihenéssel. Rá 3 hónapra meg már nyáron ismét vígan túráztam az alpokban. Egyébként most februárban voltam ellenanyag vizsgálaton, 2 évre rá, hogy megfertözödtem még mindig maximum volt az ellenanyag szintem. (Persze semsemiylen inekciót nem adatamam be magamna)
2022. máj. 22. 22:14
 18/22 jeverezi ***** válasza:

17*

Nem kell gőgösnek lenned hogy harminc évesen leküzdötted fekve a vírust.

46 ezer magyar még belehalt. Ők nem voltak olyan szerencsések mint te.

2022. máj. 22. 22:18
 19/22 A kérdező kommentje:

18) A 46 ezernek egy töredéke halt bele ténylegesen a vírusba. A legtöbben teljesen más okból kerültek kórházba, és teljesen véletlenül fedezték del náluk teszteléskor a vírust.

PS: Egyébként a lefolyás nem korfüggö, pl anno én megfertöztem a szüleimet is, és náluk jóval enyhébb lefolyású volt, mint nálam.

2022. máj. 22. 22:21
 20/22 A kérdező kommentje:
Egyébként azt nem állítottam, hogy a koronavírus nem lehet nehéz lefolyásnak, de abból nem következik, hogy bármi értelme lett volna a lezárásoknak.
2022. máj. 22. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!