A majomhimlő lesz a következő világjárvány?
Amire van kereslet arra van kínálat is. Sajnos az embereknek borzalmas igényük van a rettegésre, ezért vevők a pandémiákra is.
Őszintén, mi lett volna ha a covid-ból nem csinálunk mesterséges világjárványt és pánikot? Szerintem észre sem vettük volna, legalábbis én nem az biztos.
2*
Észak korea a covidból nem csinált "mesterséges világjárványt, pánikot" és nézd meg mi lett a vége. Elmondásuk szerint hárommillió lázas beteg van eddig.
De ők is védekeznek a vírus ellen sóval és fűzfalevéllel. Nem túl eredményesen
"és nézd meg mi lett a vége."
Na mi lett a vége? Mi? Nagy büdös semmi nem lett a vége.
4*
Valóságot tagadod ezzel nem tudok mit kezdeni.
1-es Szívemből szóltál:D
Ha engeditek magatokat újra bepalizni maszkokkal,oltásokkal,karanténokkal akkor újabb "plandémia" lesz.Már előre röhögök a sok bolondon ahogy szalad a majom oltásért gondolván hogy milyen fsza lesz nem tanulván az előző 2 évből XD
Nem lesz jobb sőt....De észt sajnos nem lehet adni pedig ha lehetne akkor nem itt tartana a világ:P
Én olyan 80 százalék esélyt adok erre, hogy most ebből is pandémia lesz. Lehet majd megint vergődni a lezárások miatt. Online oktatás, home office, karantén. A turizmusnak gatya.
Egyébként ha az EU tökös, még megállítható a kiterjedt terjedés. Emlékezettek vissza 2020 januárjára. Kínában már tombolt a covid, de az EU még mindig korlátozás nélkül beengedte a kínaiakat, mehetett a vándorlás, ez brutális hiba volt. Ha akkor lett volna f@sz a lábak között, lezárni a polgári közlekedést Kínával, és nincs pandémia, de nem, a fatökűek márciusig semmit se tettek. Remélem legalább ebből tanultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!