Vége van a Covid járványnak gyakorlatilag?
Figyelt kérdés
Megszüntettek szinte minden korlátozó intézkedést, ami a Covid miatt lett bevezetve. De hogy pontosan mi van, illetve mi nincs, azt nem tudom.2022. márc. 12. 17:37
1/11 anonim válasza:
Ha nem lenne háború, ne félj, még tartana.
2/11 anonim válasza:
A Németeknél most van valami. [link]
3/11 anonim válasza:
Nincs, továbbra is 50-60 ember hal meg naponta. De szerencsére már egyértelműen leszállóágban van a jelenlegi hullám.
5/11 anonim válasza:
Se elméletileg,se gyakorlatilag nincs vége,szerintem nyáron újra felível...
6/11 anonim válasza:
5
Ááá... Nyáron (ha még lesz benzin) pörögnie kell birkaturizmusnak... az egyszerhasználatos szereléssel, karórákkal, meg mindenféle mással együtt.
Most indul egy új sorozat az XY kereskedelmi csatornán... Van itt pénz, gyerekek!
7/11 anonim válasza:
A járvány nem ért véget.
Benzin meg lesz,legalábbis nekem.440 litert betároltam jóval a ruszkik akciója előtt.
8/11 anonim válasza:
7
Te vagy az erdőtulajdonos megmondó, aki máshová is odaírt?
9/11 anonim válasza:
Megmondó vagyok,de nem erdőtuljdonos.Mit írt,hová?
10/11 anonim válasza:
#5 Akkor fog újra felívelni, ha vége lesz az orosz-ukrán háborúnak, és nem tudnak mást kitalálni, amitől mimmeghalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!