Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jogos az aggodalmam?

Jogos az aggodalmam?

Figyelt kérdés
Egyre többen írják hogy ki kell lépni az Euból.
2022. máj. 21. 21:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Jogos, én is aggódok amiért még mindig benne vagyunk.
2022. máj. 21. 21:26
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
#1 - Bármikor kiléphetsz, nyitva a határ.
2022. máj. 21. 21:28
 3/13 A kérdező kommentje:

21:26

Majd ha kelethez fogtok tartozni akkor nevetgethetsz.

2022. máj. 21. 21:29
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
A fideszesek között terjed egy legenda, hogy ők valójában egy elveszett orosz törzs, és most terveznek hazamenni Oroszországba.
2022. máj. 21. 21:30
 5/13 A kérdező kommentje:

21:30

“ hogy ők valójában egy elveszett orosz törzs, és most terveznek hazamenni Oroszországba.“

De ők elvileg nemzethy magyarok, nem lehet valaki nemzethy magyar és föderáció kedvelő is

2022. máj. 21. 21:34
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
Igazából ők nemzetiek, ezt a szót bigyesztik oda minden elé. Dohánybolt, adóhivatal, sport, stb. Az ország nevét kicserélik "Oroszra" és ugyan így mehet nekik tovább az új hazájukban.
2022. máj. 21. 21:37
 7/13 A kérdező kommentje:

21:37

Ők felőlem már ma elindulhatnak, de az ország marad az EUban!

2022. máj. 21. 21:42
 8/13 anonim ***** válasza:
41%

Én ebben a témában semleges vagyok, de az alap logikája a dolognak:

- A közös hitelbe mi is beletartozunk, mi is felvevő és így törlesztő felek vagyunk.

- A pénzt viszont nem adják ide

- Emellett a gazdaságot alapjaiban veszélyeztető szankciókkal dobálóznak

- A nemzeti kisebbségekkel kettős mércéznek

- A vétójogot el akarják venni (ezzel a kis államok érdekérvényesítő ereje elvész)

- Az EU bizottság nemzeti ügyeket érintő, jogkörében nem hatályos ügyekbe beleszól. (A lengyel alkotmánybíroságot jogtalannak minősítette. Az alkotmánybíróságot.)

- Emellett gazdasági szabályozások ugyanúgy vannak.

- Viszont, Ukrajna nem EU tagként gyakorlatilag most mindent meg kap.

Mint mondtam, a kérdésben semleges vagyok, de azért mindkét oldalt megértem...

2022. máj. 21. 21:48
 9/13 A kérdező kommentje:

“ - A pénzt viszont nem adják ide”

Hát figyelj, nem érthető?

“ - A vétójogot el akarják venni (ezzel a kis államok érdekérvényesítő ereje elvész)”

50% bőven elég, 27 tagállamból 1-2 vétozik az elég gáz, vagy elfogadjátok a többség döntést vagy lehet menni Kína és a föderáció uniójába

2022. máj. 21. 22:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"50% bőven elég, 27 tagállamból 1-2 vétozik az elég gáz, vagy elfogadjátok a többség döntést vagy lehet menni Kína és a föderáció uniójába"

Értem. Tehát amennyiben lesz egy szavazás az EU-ban való maradásról és 50.1% azt mondja hogy ki akar lépni, akkor te örömmel fogod ünnepelni a demokrácia eme vívmányát.

2022. máj. 21. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!