Jogos az aggodalmam?
21:26
Majd ha kelethez fogtok tartozni akkor nevetgethetsz.
21:30
“ hogy ők valójában egy elveszett orosz törzs, és most terveznek hazamenni Oroszországba.“
De ők elvileg nemzethy magyarok, nem lehet valaki nemzethy magyar és föderáció kedvelő is
21:37
Ők felőlem már ma elindulhatnak, de az ország marad az EUban!
Én ebben a témában semleges vagyok, de az alap logikája a dolognak:
- A közös hitelbe mi is beletartozunk, mi is felvevő és így törlesztő felek vagyunk.
- A pénzt viszont nem adják ide
- Emellett a gazdaságot alapjaiban veszélyeztető szankciókkal dobálóznak
- A nemzeti kisebbségekkel kettős mércéznek
- A vétójogot el akarják venni (ezzel a kis államok érdekérvényesítő ereje elvész)
- Az EU bizottság nemzeti ügyeket érintő, jogkörében nem hatályos ügyekbe beleszól. (A lengyel alkotmánybíroságot jogtalannak minősítette. Az alkotmánybíróságot.)
- Emellett gazdasági szabályozások ugyanúgy vannak.
- Viszont, Ukrajna nem EU tagként gyakorlatilag most mindent meg kap.
Mint mondtam, a kérdésben semleges vagyok, de azért mindkét oldalt megértem...
“ - A pénzt viszont nem adják ide”
Hát figyelj, nem érthető?
“ - A vétójogot el akarják venni (ezzel a kis államok érdekérvényesítő ereje elvész)”
50% bőven elég, 27 tagállamból 1-2 vétozik az elég gáz, vagy elfogadjátok a többség döntést vagy lehet menni Kína és a föderáció uniójába
"50% bőven elég, 27 tagállamból 1-2 vétozik az elég gáz, vagy elfogadjátok a többség döntést vagy lehet menni Kína és a föderáció uniójába"
Értem. Tehát amennyiben lesz egy szavazás az EU-ban való maradásról és 50.1% azt mondja hogy ki akar lépni, akkor te örömmel fogod ünnepelni a demokrácia eme vívmányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!