Felnőttként a Pride-osok kinövik ezt a hóbortot?
Figyelt kérdés
28 vagyok és emlékszem pár éve egyetemen még nagyon ment a Pride vonal, sok csaj hordott valami szirvárványszínű fityf*szom bóvlit, de jelentős számú csávó is támogató volt a szavak szintjén. Most már egy embert kivéve az összes közülük normális családban6párkapcsolatban él és elhagyta ezt a vonalat. Ha a Pride-on végignézünk akkor is javarészt 16-20 körüli korosztályt látunk. Következik ebből, hogy ez a vonaglás mindössze egy fiatalos hóbort?2022. máj. 21. 17:21
1/5 anonim válasza:
“ Most már egy embert kivéve az összes közülük normális családban6párkapcsolatban él ”
Az igen. 6.-an társuk is van? Ez ám az eresztényi erkölcsű ország🫠
2/5 anonim válasza:
Én a kérdést se értem! Most a kérdezőnk miről motyog, hogy vannak az homokosok, akik családosok lettek, ami per definitionem kizárt? Vagy most mi? Vagy szerinted aki támogatja az LMBTQ embereket, az nem akar családot vagy párkapcsoaltot? Vagy mi a kérdés?
ui. egy 34 éves családos hetero férfi, aki az LMBTQ emberek támogatója
3/5 anonim válasza:
"családos hetero férfi, aki az LMBTQ emberek támogatója" jó van, ma is meg volt 10. LMBTQ érzékenyítés egy ratyitól.
4/5 anonim válasza:
Eleve melegek nem is léteznek csak a tv már aki még néz ilyet.A felvonulásrol meg annyit hogy, provokálják az embereket a szivárvány szót is ezért lopták el meg a meleget is.Az LMBtq már amerikába is senkit nem érdekel már a rendőröknek sirnak hogy, legyen rend meg hogy, vegyék fel a munkát.Amint a kifosztot áruházakat nem töltöték ujra vége lett a lopás mozgalomnak.
5/5 anonim válasza:
Sok itt a látens meleg, mint a kérdező vagy az utolsó két válaszoló
#én se értem amugy a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!