A magyarság örökre a nyugat alsóbbrendű szolgája marad?
"Úgy lesz! Te meg elkezdted már tanulni az oroszt/kínait?"
Eddig is tudtam. Nem olyan hulladék páva vagyok mint te aki oroszt egy másodpercig nem tanultál.
“ Eddig is tudtam. Nem olyan hulladék páva vagyok mint te aki oroszt egy másodpercig nem tanultál.”
Hála az Úrnak nem kellett. :)
Tessék hallgat6játok:
7# Ha nem egy orbán kormányozna sokat javulhatna a helyzet.
De azért ne hasonlítsd már 1 emberez az országot.
De ha már összehasonlítás, akkor mo. egy olyan ember aki minden pénzét elszórakozza és lop a munkahelyéről.
Orbánt és a fideszes bagázst is a nyugati eu-fanatikus Soros pénzelte és iskolázta ki. Amikor Orbánt szidjátok, akkor csak megerősítitek azt a tényt, hogy a nyugat csak ártott Magyarországnak (lásd Orbán kiiskoláztatása meg fidesz pénzelése)
Jaj istenkém, nyugati ételt eszel, nyugati támogatásból élsz, nyugati termékeket használsz, nyugati demokráciában élsz és közbe ágálsz a rendszer ellen.
Egy disznóólban élő, szalonnát evő igénytelen paraszt lennél aki egész nap csak dugni tud mert nem létezik más szórakozás ha nem lenne a nyugat. Nézz körbe afrikában, ázsiában meg oroszországban ott milyen jó élet van.
"Ha kilépnénk az EU-ból, végre lenne lehetőségünk önellátásra, és hogy magunknak termeljük a dolgainkat."
Magunknak termelnél számítógépet, autót, mobiltelefont? Gondolod, hogy menne? Vagy ez nem kellene, lennénk csak mezőgazdasági ország, és a modern technika helyett a réteken néznénk a virágokat?
"oroszok mostantól nem raknak ABS-t és légzsákot a kocsikba"
Ilyen szarokat eddig se kellett volna. Én be is tiltanám ezeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!