Támogatod az olajembargóra vonatkozó vétót?
5
Hiába keresel, sok pénzt, ha felmegy az ára a benzinnek meg a gáznak, akkor MINDENNEK felfog menni az ára és sokkal kevesebbet fog érni a fizud.
Hiába ,,tanultál sokat", ezt úgy néz ki nem sikerült átadniuk neked.
Egyébként pedig nem tudom, hogy hol adták át neked ezt az elcseszett mentalitást, de nem tudom hallottál-e már a kereslet-kinálat törvényéről, minél többen követik a példádat, annál kevesebbet fog érni a munkád, mivel túltelítődik a piac. Pl ma már egy szakmunkás átlagban sokkal- többet keres, mint egy átlagos egyetemet végző ember.
Nekem sem okozna gondot a 800 forintos benzin még az 1000 sem, de a láncreakció, amit okozni fog, az annál inkább gondot fog okozni MINDENKINEK tök mindegy hogy 200 ezres a fizud vagy 1,5 millió, ezek a dolgok bizony hatványozódnak.
12
Ja és természetesen a háború továbbra is folytatódni fog, vagy te tudsz abban a fene nagy műveltségedből mondani a történelemből CSAK EGY példát arra, hogy bármilyen szankciós politika működőt és az adott ország a szankciók hatására visszavonulót fújt?
CSAK EGYET!
A MOL egy nyereségérdkelt gazdasági társaság. A bevételei és kiadási üzleti terv alapján kalkuláltak.
A kormány által rálőcsölt ellátási kötelezettség és nettó veszteség pedig nem. Az pedig napi egy milliárd forint.
17
Senkit nem érdekel a 2bittes gondolkodásod, addig, amig ilyen kevesen vagytok, mint most. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!