Márki-Zay Péter aláírta volna már az EU-s olajembargót?
Valószínűleg, egyből.
Eddigi ismeretek alapján teljesen lefeküdt volna, az EU-s "javaslatoknak".
Ha meg sokallotta volna valaki a benzint, azt mondná,hogy ne menj autóval, ne ülj buszra, maradj otthon.
Igen. Minden megnyilatkozásából árad a szervilizmus, Magyarország szuverenitását semmire nem tartja, az érdekeit az eu-s érdek után helyezi. Semmi kétség, aláírta volna.
Ja, és őt nem igazán hatja meg, ha drága a benzin, mert annál többet spórolnak az emberek. :)
Erről nem egyedül MZP döntött volna. Ő már a kampányidőszakban is azt mondta, hogy nem támogatná az energiaszektort érintő szankciókat, nem tudom honnan szeditek mégis az ellenkezőjét.
Egyébként tudom, hogy ezzel nem leszek népszerű, de én örülnék ha kevesebbet autóznának az emberek, a városok már így is élhetetlenek.
6#
Onnan szedjük,hogy mindenben a nyugati mainstream nézeteket vallotta.Nem mondott volna nemet mondani.
Az autózás visszafogásával meg jelentős gazdasági visszaesés lenne.Kevesebben ülnek autóba-->csökken a kutak forgalma, csökken a kirándulók száma, csökken a plázák,üzletek forgalma, csökken a vendéglátók forgalma.Egy spirálként gyűrűzne be, csődhullámokat eredményezne.
Szóval, ameddig fogalmad sincs alapvető közgazdasági összefüggésekről, jobb ,ha nem agitálsz az autózás ellen.
Megnéztem volna azt a verziót is, most benne lennénk az ajuronyúzban, amint épp megint romboljuk az M1 székházat parittyákkal.
Márkizaj pont jó lett volna, ilyen hülye nevet nehéz lenne skandálni tüntetéseken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!