A Fidesz nem tart attól, hogy túlságosan radikalizálja a lakosságot?
#15: Ezt írtam:
"Én nem gondolom, hogy a Fidesz radikális lenne"
Majd erre megkérdezed ezt?
"Most komolyan a fidesz neked a radikális, csak mert nem hajlandó erősíteni és támogatni azt hogy még több ukrán meg orosz haljon meg ebben a totál értelmetlen háborúban?"
Ez érdekes volt, de mindegy is :) Elmondom akkor még egyszer, hogy a Fidesz szerintem nem radikális. Viszont sok mindenben ellenségességet táplál, gondoljunk csak a számtalan STOP, vagy állítsuk meg kampányra, az EU elleni uszításokra. Nekem nem feltétlenül a kormanyzásukkal van problémám, hanem ahogyan ezt tálalják az embereknek, az elemi ösztönöket és félelmet megcélozva. Már önmagában a nagy békepártiságot is úgy csomagolták, mintha mindenki más háborút szeretne, már ebben is van egy burkolt uszítás.
#20: Ez mind szép és jó, viszont kétlem, hogy Oroszország hosszabb távon megelégedne ezzel, ha azt látja, hogy következmények nélkül azt tehet, amit akar. Mindemellett más országok is vérszemet kaphatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!