Csak én érzem úgy, hogy a liberálisok Gyurcsány Ferenc úr vezetésével elkezdtek radikalizálódni? Most épp Orbán Ráhel kisasszonyba álltak bele.
Mert kicsinyesek. A nagyvonalú ember nem foglalkozik holmi szaros pelenkával. Az rangon aluli. Orbán Ráhel egy nő, egy úriember lovagias egy nővel, legyen az akár csak egy takarítónő. Ráadásul várandós. Ha van is vele baja, nem ezen a szinten.
A szar ember viszont minden vacak kis lehetőségbe beleakaszkodik. Tíz fillérért is perel, óbégat minden szarért. A szar ember most a pelenka miatt nyavalyog.
"A szar ember most a pelenka miatt nyavalyog."
Úgy érted a liberálisok.
Hát Orbán Ráhel kisasszony egy igazi "apuci" kislánya.
Semmihez nem ért,de ott van.
Olyan mi az apja, aki a legnagyobb munkanélküli jogász az országban.
Nem "álltak bele".
És nem kisasszony, hanem asszony.
És a magyar turizmus "főatyaúristennője", aki annyira bunkó, hogy elszórja a szaros pelenkát.
20M Ft-os svájci képzés sem tud kulturált embert faragni belőle - sajnos.
Valóban, nem kellett volna vele foglalkozzanak. A sajtó feladata, hogy rámutasson: a miniszterelnök lánya egy tahó.
Tényleg irtó gáz és végtelenü ciki, hogy a xaros pellenkát az út szélére dobja, pár méterre egy kukától, de ez akkor is egy bulvárhír.
Bulvárhíreket nem kellene beemelni a politikai közbeszédbe, a DK-sok magukat allacsonyítják le azzal, hogy ebbe ennyire beleálltak.
Semmi értelme nem volt, így ők sem jobbak semmivel a kritikájuk tárgyánál. Én biztosan nem süllyedtem volna le a helyükben Orbán Ráhel színvonalára.
Az egyszerű választópolgár nem érti meg, hogy miért nagy baj, hogy Pénztáros Lőrinc közpénzen lett az ország leggazdagabb embere.
De azt érti, hogy OV lánya egy tahó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!